Miért fáj úgy, hogy majdnem megpusztulok?
Ha fáj, ne használd. Kismillióféle betét létezik. Az első szextől meg nem kell félni, a lényeg, hogy ne egy vadbarmot találj magadnak.
20F
engedd el magad nagyon erőlteted,ha nem megy más irányba kell tolni:)szerintem sokkal jobb a betétnél.nem lehet érezni ha jó helyen van ez nem a "szűk" ség kérdése
ha végképp nem csúszik fel körömvirágkrémet is kenhetsz a végére attól síkosabb lesz hajrá csak lazán:)17l
sunáználak!
tegyéé be képet magadról:D
deh csak ha jó vagy...
lehetséges h túl nyomtad és a szűzhártyádat nyomja:/ nekem 1x volt ilyen és nem kellemes:S:S
de ha meg szűk vagy akkor és az OB minivel próbáltad akkor nem tudom... annak elvileg semmi kényelmetlenséget nem kéne okoznia:/
az elsőtől én is féltem régen, de most amióta együtt vagyok a barátommal annyira nem és már lassan ott tartunk. Szerintem ha azzal csinálod majd először akit szeretsz és érti a dolgát akkor nem kell félj semmitől:)
Ha érezted ülés közben, akkor biztosan nem jól helyezted fel, mert ha a helyén van, egyáltalán nem érzed. (én max akkor szoktam, ha már nagyon tele van és nem is igen marad a helyén akkor már :D )
Csak próbálgasd a felhelyezést. Mikor először próbáltam, teljesen kiborultam, hogy na ezt én sosem használom. :D Aztán később egy barátnőm meggyőzött, hogy próbáljam újra, és sikerült, és azóta sem használok betétet. Több másik barátnőmet én beszéltem rá, akik szintén féltek tőle.
A betéttel csak a baj van, ne mondja senki, hogy jobb, mikor a vér szabadon kijön belőled, rászárad a micsodádra meg annak szaga is van, főleg erősebb napokon, csinálhatsz, amit akarsz. A tampon higiénikus, és nem igaz a tévhit sem, hogy elszakíthatod a szűrhártyát, stb... Hidd el, ha egyszer sikerül felraknod, utána már rutin. Nem hittem benne én sem, de így volt.
21L
Köszönöm szépen mindenkinek;):
puszi
az utolsó hozzászólónak igaza van, nem raktad eléggé "mélyre" ha érzed ülés közben. nekem se sikerült elsőre, sőt másodszorra se... akkor próbálkozz, ha erős a vérzés, és lazíts, jah, és állva próbáld, ne a wc-n ülve. és nem felfelé kell nyomni, hanem kicsit hátrafelé:D
hajrá!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!