Majdnem 20 évesen nagyon lekéstem?
Figyelt kérdés
Nem voltam még nővel sajnos.Se csók,se semmi.Tudom,tudom ma már ekkor illene ezeken túl esni,de én már csak ilyen csernobili vagyok :D Szóval lehet,hogy gyűjtenem kéne örömlányra? 19/f2011. okt. 14. 19:55
1/13 anonim válasza:
Nem hinném.. nem egy olyan 30 körüli nő van aki ugyanígy van de lejjebb is van ilyen;) Hidd el találsz magadnak.. ha 35 évesen sincs talán akkor kell elgondolkozni,de nem hiszem hogy szükség volna rá..
4/13 anonim válasza:
"de én már csak ilyen csernobili vagyok"
Ne is haragudj, de ezt párom nevében sértésnek vettem. Ugyanis neki én voltam az első 26 évesen. Azóta a szex egyszerűen fantasztikus köztünk. Ja, és már 3 éve vagyunk együtt... :) Szóval szerintem sose késő, de azért 40 körül érdemes ezt újragondolni :))
26L
7/13 anonim válasza:
ne az olcsóbb kategóriát válaszd....
8/13 anonim válasza:
Sosem késő, mit foglalkozol vele hogy más mit szól? Egy lány csak örülni fog hogy egy még érintetlen fiúval van dolga, ha meg kiröhög küld el a francba, ennyi az egész.
9/13 anonim válasza:
Én 20 vagyok és úgy vagyok vele ahogy te. Prostira ne adj ki pénzt mert a pénz fontosabb! Szerintem ha nem megy ne erőltesd mert csak depressziós leszel. Én is az voltam, de mióta hidegen hagy a dolog azóta nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!