Nagyon gáz, hogy 20 évesen (majdnem 21) szűz vagyok? L
nem volt soha barátom és nem is csókolóztam. Mostanában sokszor eszembe jut, hogy ez már nagyon gáz(eddig nem érdekelt). Igazából engem sose vett észre senki. Tény, hogy nem vagyok elégedett a külsőmmel, és önbizalomhiányom van. Ha belegondolok, hogy talán egyszer én is elvesztem,kiver a víz...nem csak a félelemtől , hogy fájhat, attól is,hogy kiröhögnek, vagy, hogy egyáltalán majd meg kell mondanom, hogy még szűz vagyok. O__O
20L
Emiatt ne aggódj! Mire odáig eljutsz a pároddal ez már nem fogja érdekelni. Ne ezzel kezd az ismerkedést, mert nem is szokás. Ez már intimebb téma.
Hasonló cipőben járó 20/F
Szerintem nem, nem hiszem, hogy az ilyen dolgok "gázak", mivel nem ismerlek igazán, nem tudok sajnos jó tanácsot adni, de ilyeneken ne rágódj, hogy kicikiznek emiatt. Aki mégis megteszi elég retardált. Elég ha te érzed, hogy mikor vagy kész a szexre.
20F
Én sokra értékelném az fix.
Kicsit már kezdek besokallni, hogy minden egyes Nönek, csak a 27. kapcsolata lehetek.
Szerintem inkább az lenne a gáz, mint ahogy másik is említették, ha a fél országgal keféltél volna.
Szerintem nem, sőt inkább értékesebb vagy, mint a sok partyribi, aki össze-vissza lefekszik mindenkivel már 14 évesen is!
Egy Szűz Fiú
Lehet, hogy hülyén, hangzik, de szerintem kedves utolsó és kedves kérdező, szerintem dumálhatnátok egy kicsit:P Biztathatnátok a másikat, közös "problémákról" beszélgethetnétek, meg legalább nem "egyedül érzitek" ezzel a helyzettel magatokat:)
De ahogy érzitek:P
Egyáltalán nem az. Hozzád hasonlóan én is az vagyok, soha nem volt még kapcsolatom és szintén még csak nem is csókolóztam. Egy ideig persze én is kissé irigykedve néztem az egymást ölelő fiatalokra, mára azonban ez elmúlt. Egyáltalán nincs miért aggódnod, én sem teszem, hiszen tudom, hogy van olyan lány a világon, aki elfogadna így is engem. Én például kifejezetten örülnék egy hozzád hasonló lánynak. Szóval fel a fejjel! ;)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!