Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tennél a 16 éves lányoddal...

Mit tennél a 16 éves lányoddal ilyen esetben?

Figyelt kérdés
A lányom 16 éves,már 1 éve együtt vannak a barátjával,aki szintén 16 éves. Gyermek koruk óta ismerik egymást (egy napon születtek és egy helyre jártak oviba,suliba és most középsuliba is). A lányom múlt héten megkért,hogy üljek le vele beszélgetni és felhozta a témát,hogy mit szólnék hozzá,ha le szeretnének feküdni. Valójában köpni-nyelni nem tudtam,hiszen nem rég még homokozóba járt. Azt válaszoltam,hogy még ráérnek vele,de ha arra kerül a sor,mindenben támogatom őket. Nem vagyok tapasztalt gyermek nevelés téren.Kérlek segítsetek,hogy mi lenne a legjobb.Beszéljek a fiú édesanyjával is vagy csak egyszerűen vegyek nekik óvszert?Előre is köszönöm a segítséget.Üdv: egy kétségbe esett édesanya.
2010. máj. 17. 17:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is voltam hasonló helyzetben,a lányomnak adtam 1 csomag óvszert és mondtam csak ésszel,nehogy terhes legyen.Még mindig jobb,ha tudunk a dolgokról,mintha bokorban vagy egyéb helyen esne meg a dolog.

És fontos a bizalom!

2010. máj. 17. 22:17
 22/25 anonim válasza:

A legrosszabb dolog amit tehetsz, h a fiuval es/vagy a szuleivrl beszelsz. Az elso baratnomnel az volt, h inkabb en aludjak naluk mert igy anyuka nagyobb biztonsagban tudja a lanyat, ill kaptunk ovszert.

Viszont picit a kommentekre is reagalnek: annyira vicces ahogy leirja 1-2 anyuka hogy inkabb tudjon rola, minthogy egy parrkban veszitse ep a lany a szuzesseget. Errol az jutott eszembe, hogy "miertis hiszi mnden szulo hogy szexelni csak este lehet?" lehet bele sem gondoltal h mit csinalnak a gyerekek, mikozben Te a vacsit fozod? Vagy suli utan, mikor Te meg nem ertel haza?

Biztos vagyok benne h minden szulo ismeri ezeket a gondolatokat fiatalkorabol, de valahogy ezeket mindig elfelejtik :)

2010. máj. 18. 10:01
 23/25 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy a lányos 16 évesen le szeretne feküdni a pasijával. haggyad őket érvényesülni. :D
2010. máj. 18. 13:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Kedves 10:01-es! 17:12 vagyok. Nem, nem hiszem, hogy csak éjszaka lehet szerelmeskedni. Te valamit félre értessz! Igenis tudom, hogy a lányom akkor van együtt a barátjával, amikor én még dolgozom. Ez így van rendjén. Én is akkor vagyok a barátommal, amikor a lányom nincs itthon. Így logikus, nem? De jó tudni, hogy itthon vannak rendes körülmények között és nem egy játszótéri padon tapogatják egymást apró szempárok kíséretében. Neked nincs gyermeked, ugye? Sőt, gondolom otthon sem sokat mesélsz magadról. De ez nem az én dolgom, ez a Te magánéleted..
2010. máj. 18. 18:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Húúúú... Szerintem a fiú szüleivel(!) nem fontos beszélni, de azért a fiúval lehet, hogy nem árt. Másrészt meg a lányommal természetesen akkor átbeszélném a dolgot, és vennék nekik óvszert, vagy adnék rá pénzt. Esetleg, ha tényleg ilyen közlékeny a lánya, akkor megkérdezném,hogy ha tervezik, akkor mikorra, hogy még véletlen se legyen az, hogy rájuk nyit, vagy ilyesmi... Nagyon rendes lánya van! :) Ja, és ha a fiút is kiskorától fogva ismeri, és eddig nem tiltotta el tőle, akkor nem lehet annyira "vad". Annyira örülnék, ha az én anyukám is ilyen lenne... Egyszer próbáltam meg vele ilyesmiről beszélni, dehát nem lehet. :(
2010. máj. 18. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!