Hogy veszítsem el a szüzességem? Keressek egy idősebb tanárnőt sexpartner gyanánt vagy menjek hivatásoshoz? Már kellemetlen 25 évesen
Korban hozzám illőtől jobban félnék
Viszont az sem biztos, hogy el mernék menni ha találnék valakit valamilyen oldalon. Attól is félnék, tartok a sextől
szal nem tudom
Kérlek kicsit fejtsd ki részletesebben miért voltjó egy szzűz pasival (jó volt?) és miért nem.
Szeretném ha mások is elmondanáka tapasztalataikat és a véleményüket.Elsósorban lányokra gondolok.
Szerintem meg sokmindenről maradtam le.nagyon is,de az csak idővel fog majd kidreülni,hogy melyikünknek van igaza. Jó lenne ha neked
az időből csúsztam ki
tapasztalatra is szert kellene tenni
Én is kb. 25 éves voltam, amikor elveszítettem a szüzességem. Fura módon egy lánnyal, pedig kisgyerekkorom óta tudom hogy meleg vagyok. Magamat kövérnek, csúnyának láttam, meg szerencsétlennek, és nem a szexben éltem ki a vágyaimat. Viszont rengeteget jártam emberek közé, barátkoznat, őszinte nagy beszélgetéseket bonyolítottam olyan személyekkel, akiknél biztos voltam abban, hogy semmi esélyem. Utólag (36 éves vagyok) kiderült, hogy akkori barátaim, ismerőseim kivétel nélkül tudták, hogy meleg vagyok, csak én nem vettem észre, hogy akkor lesz jó életem, ha ezt felvállalom. Neked is vannak előnyös tulajdonságaid, titkolt vágyait (nekem az volt pl. hogy tökön rúgjon egy helyes fiu) akkor is, ha te nem vagy ennek tudatában. (Pl. nagy a farkad, vagy jó a humorod, vagy finomakat főzöl, vagy tájékozott vagy a komolyzenében, vagy erkölcsös templombajáró vagy, stb.) Elsősorban saját magaddal kellene jó viszonyba kerülnöd, elfogadnod magad olyannak, amilyen vagy, aztán fokozatosan felismerned, mik a vágyaid. Magától semmi sem oldódik meg, az önismerethez és az ismerkedési gyakorlatokhoz a Internet kiváló terep. Néha cseten meglepően nagyokat lehet beszélgetni értelmes emberekkel, csak nem érdemes a monitor mögötti fantomba beleszeretni.
Ha esetleg azért nincs barátnőd, mert nem vágysz a nőkre, akkor ismerd be magadnak, hogy a fiukra áll fel a farkad, és akkor máshol keresgélj, mert az nem változik meg.
Nem az a lényeg,hogy mire áll fel.
A lányok tetszenek.
Bár nem kerültem ezzel közelebb a megoldáshoz.
Valahogy úgy kellene ezen a szarságon átesni,hogy azért jó is legyen. Ahhoz barátnő is kellene meg szerelmesnek lenni belé. Nekem mostanában egyiksem fog összejöni.
Nem tudom mit csináljak. Egyszerűen csak azért kell átesni rajta,mert innen már csak rosszabb lesz.
Igazáből a tököm tele van az önmegismerős,önmegvalósítós könyvekkel és a többi szarral. Mindenki erről beszél,de nem tuudja mit mond. Nagy divat minden ilyesmi. Hogy ismerjem meg önmagam? Mit kell csinálni ahhoz? Ezt érdekes módon nem mondogatják.
Lehet,hogy azzal van a baj,hogy nem vagyok kibékülve magamal. És akkor. Nem én vagyok az egyetlen.
Nem érzem úgy,hogy a fiókhoz vonzódnék.
csak valahogy át kellene esni ezen az égészen.
Csak legyen jó is. Azért zavar,mer csak rosszabb lesz később.
nem bánja meg azt az meber ha rögtön beleugri valakivel?
Mondjuk találok valakit a neten. Se ismeretség.Nm tudok semmit a női testrő,se peting csak bele a közepébe.
Menyire fontos az első alkalom meg,hog ykivel csinálom??
Biztos,hogy eg ykapcsolat jobb lenne,de arra most nincs esély. Me gnem is valószínű,hogy mostanában lesz.
meg miután tapasztalatlan vagyok nehezebb is közeledni.
Meg mi van ha kinevet és keres magának mást.
Azért kérdem ha találok magamnak a neten partnert és mutat egy smást talán több önbizalmam lesz. LESZ???
nem fogom megbánni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!