Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy veszítsem el a szüzessége...

Hogy veszítsem el a szüzességem? Keressek egy idősebb tanárnőt sexpartner gyanánt vagy menjek hivatásoshoz? Már kellemetlen 25 évesen

Figyelt kérdés

Korban hozzám illőtől jobban félnék

Viszont az sem biztos, hogy el mernék menni ha találnék valakit valamilyen oldalon. Attól is félnék, tartok a sextől

szal nem tudom

2008. okt. 15. 19:03
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

nem látok esélyt arra,hogy bárkinél is kezdeményezzek.

Különben sem látom értelmét. Miután nem járok sehova,nem vagyok szórakoztató stb minek maradna velem bárki is

különben meg az össze se jönne velem

Ezért gondolkozok valami ilyesmiben

25 évesen nem a 25 éves lányok nem akarnak tőlem semmit.

A fiatalabbak meg.... ők meg szertik ha valaki tapasztalt.

velük ezért nem mernék kezdeni.Ezért gondoltam arra,hogy idősebb valkit találni.talán megértőbb,nem nevet ki,nem olyan nagy hátrány

Amúgy meg az is nagyon visszatart a csajozávban,hogy szűz vagyok. 22-es csapdája. akkor??

2008. okt. 15. 21:24
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
hm....én 4 hónappal ezelőtt a kórházban feküdtem öngyilkossági kísérlet miatt,mert viszonyom volt az unokatesómmal és ő kidobott.....aztán amikor kijöttem rá két napra elmentem egy fodrászhoz....és volt ott egy fiú....ez a fiú azóta a pasim és szinte biztos vagyok benne,hogy a férjem is lesz..soha nem tudod a szerelem mikor csap le!És egy szűz pasi nagy álom a nőknek,mert úgy tanítja be ahogy neki jó:D
2008. okt. 15. 22:10
 13/35 anonim ***** válasza:
76%
Haver, neten egy dolgot nem találsz, bátorságot, kelj föl a gép mögül, elmész haverokkal kcosmázni, olyan nincs, h egy hét alatt ne kaparj össze valakit.
2008. okt. 15. 23:41
 14/35 anonim ***** válasza:
61%
Menj prostihoz! Használj óvszert azt kész!!!! Semmi bajod nem lesz!!! A nők azért írnak rémtörténeteket a prostikról mert fogalmuk sincs az egészről és amit a filmben látnak azt mondják!!!
2008. okt. 16. 00:59
 15/35 anonim ***** válasza:
21%
Jó nagy szerencsétlen egy szar vagy, de hogy a kérdésére is válaszoljak, menj el kocsmázni, erre, arra, sok a könnyen kapható lány, és ha már megvolt, hiába panaszkodik, hogy szar volt...
2008. okt. 16. 11:08
 16/35 A kérdező kommentje:

első oldal utolsó válaszolója

én úgy hallottam,hogy a lányok nem szeretik a szűz fiúkat,mert nem szeretnek tanítani

olyat akarnak aki már nekik szerez örömet

leírhatnád a véleményed,tapasztalataid kérlek

2008. okt. 16. 14:33
 17/35 A kérdező kommentje:

szűkében vagyok az olyan haveroknak

igazából már nincs is nagyon

2008. okt. 16. 14:34
 18/35 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy "Jó nagy szerencsétlen egy szar vagy"-ok

ettől függetlenül még nem tudom mi legyen

2008. okt. 16. 14:36
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy szerencsétlen szar...a te életed igy alkult! Ez van! Egyedül is elmehetsz ide oda előbb utóbb ott összeismerkedsz vkivel akivel többször is összejártok,vagy elképzelhetetlennek tatrtom h vmi ismerősöd régi oszttárs kolléga nincs akivel jóba vagy,s bemutatna pár csajnak,elmennétek sörözni!!Ilyesmik tudom h nehéz ismerkedni de ne aggódj ennyit ami késik nem múlik! Nem leszel örökre szűz majd jön vki akit megszeretsz!Vagy csak kapható lesz rá...
2008. okt. 16. 15:31
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt szűz pasim...én imádtam...igaz kellett vele vesződni,de szerintem megérte:Dhiszen egy olyan pasinak aki volt vagy 10 nővel nehéz megmagyarázni hogy ami az ezelőttinek jó volt az nekem lehet nem annyira:D
2008. okt. 16. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!