Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ciki a mai világban 15...

Miért ciki a mai világban 15 évesen még szűznek lenni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 18:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább büszke vagyok rá, mert már jópár alkalmam volt rá, h elveszítsem de inkább várok egy ormális fiúra. 16 vagyok. Gáz, hogy így gondolkodsz...
2010. máj. 20. 11:24
 22/26 anonim válasza:
100%
szerintem sem ciki én pl.: Fiú létemre szűz vagyok 16 évesen szóval nem kell aggódnod ha el akarod csak úgy veszteni akkor szólj egy csávónak a diszkóban ha meg vársz még egy normális fiúra akkor tedd azt. Neked kell tudnod, hogy mi a jó neked
2010. máj. 20. 14:40
 23/26 anonim válasza:
Normális esetben nem ciki!!!!!
2010. máj. 20. 16:00
 24/26 anonim válasza:
NEM CIKI!!!!!!
2010. máj. 20. 16:02
 25/26 anonim ***** válasza:
:D itt erősítgetiek egymást..
2010. máj. 21. 00:41
 26/26 anonim ***** válasza:

én 20 éves vagyok és fiu és szűz, és rohadtul nem érzem cikinek. igaz, nembánnám ha végre összejönnék valakivel, és eljutnánk az ágyig is, de attól még nem ciki, hogy nem ugrottam rá azokra a ribikre akik tálcán kinálják magukat. komoly kapcsolat meg nem feltétlen jön össze mindenkinek ennyi idős korára... és a környezetem se tartja cikinek és nem csesztet miatta, többet nyavajgok a nőhiányom miatt én magam mint amennyiszer ők fel hoznák hogy mérnincs barátnőm :). pedig ők nagyrészt nem szüzek. de normálisak, nem úgy mint idióta gimis osztálytársaim voltak!...

a lényeg, max akkor ciki ha te magad annak érzed, amúgy normális körökben NEM! még fiuknak sem...

2010. máj. 22. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!