Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a mai világban, hogy egy 16 éves lánynak még soha nem volt pasija?
ha az igazit nem talaltad meg akkor nem
f 13 korom ne teveszen meg!fontos Ne erdekeljen masok velemenye fo te jol ereyd magad
Már bocs de mi a francért nem olvasod el az ehhez hasonló kérdéseket? Új kérdés írásánál meg is kér erre! Nem igaz hogy egyeseknek ilyen csekély az értelmi szintje...
20/F
semmi baj nincs ezzel
13f: nyugi nem téveszt meg tudja h hülye vagy am meg qrvára 18+ és qrvára 11 óra szal mehetsz aludni mert kiverem belőled a felvilágosításoddal együtt
találja meg az igazit és addig ne pasizzon? gratulálok :D te is jó nagy hülye lehetsz
kérdező: sztem ink az a ciki ha 12-13 éves csajnak már volt pasija :) nem hajt a tatár [csak a hun]
19f
Nem ciki, max 22-23 évesen
És nekem sem volt még kapcsolatom
15/f
20F: azért nem mert fölösleges
a kérdés ugyan az de a módja nem éppen:
tegnapi kérdés:
15 éves lány vagyok nagyon gáz hogy még nem volt pasim és hogy még nem szptam le senkit?
válasz: igen nagyon ovónéni gyere itt a farkam nesze..
mai kérdés:
Ciki a mai világban, hogy egy 16 éves lánynak még soha nem volt pasija?
válasz:dehogy is, miért lenne ?
19F
15f: akkor se majd 24-25 után már lehet aggódni
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!