Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a mai világban, lehet még esélye egy fiús-lánynak a srácoknál?
Ha a fiússág csak abból fakad, hogy jobban kijössz a srácokkal és ezáltal átvetted a stílusukat, beszéd, viselkedés, hobbik stb, az teljes mértékben elfogadható. Én is lazán kezelek ilyen dolgokat, mert hozzászoktam, ilyen értelemben pedig igen, én is fiús vagyok.
Ha az öltözködésed, az arcberendezésed, frizurád is fiús, akkor már lehet kicsit problémásabb a helyzet.
Ha emellé egészséges alakod, és szép vagy karakteresebb arcot van, akkor szerintem jó. Legalábbis nálam lenne esélyed, bár nem szeretem ezt a szót, mert olyan fellengzősen hangzik...
Én nem szeretem, ha egy lány sminkeli magát, meg túlmisztikálja ezt az egész "nőnek lenni" dolgot. A hajad is szerintem elég, ha ápolt. Nem értem sok lány mit görcsöl ilyeneken, hogy pl. töredezett a vége.
Farmer és póló is teljesen oké, viszont azért néha egy-egy nőiesebb, kihívóbb (nem egyenlő a ribissel) felső nem árthat.
Szerintem nincs gáz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!