Miért ciki a mai világban 15 évesen még szűznek lenni?
Nem ciki! Én 17 vagyok és szűz, de szerintem nem ciki:)
17/F
Hát szerintem ez egyáltalán nem ciki...
Van aki 18-20 éves és még szűz...
Komolyan mondom, magömlésem van már a sok jóképességűtől.
Kezdjük az elején, aztán menjünk szép sorban, mert hát rend a lelke mindennek:
Kérdező! Ritka ostoba vagy? Honnan a f*szból veszed ezt? 15 évesen? Ne viccelj már! Még ha 15 éves is vagy, nehogy már akkora IQ kelljen, hogy ezt valaki ne higyje el!?!
Már várom azt a kérdést, hogy "Ciki 10 évesen még szűznek lenni?"
18:24!
Ha csak vicceltél, hogy 20 év felett ciki a szüzesség, akkor szólok, hogy viccnek szar volt. Ha komolyan gondoltad, akkor keresd fel kérlek kezelőorvosod, gyógyszerészed!
Meg a másik 18:24-es!
Igen, 19 évesen k*rvára ciki még szűznek lenni! De miért is? Most akkor aki 19 évesen még szűz, szégyelje el magát és vesse le magát egy magas szikláról? Besül az agyam az emberek ritka idióta felfogásától! Én 24 vagyok és szűz, és tudod mit, nagy ívben sz*rok arra, hogy x, meg y, meg z szerint ez ciki! Majd ha én jónak látom, akkor elveszítem.
19:47!
Már nem az értékrendszer van eltorzulva, hanem az emberek. De nagyon!
FS
Csatlakozom az előttem szólóhoz!! Teljes mértékben igaza van!
Én 20 és fél voltam, amikor elvesztettem. Attól hogy ilyen "későn" volt, az ég világon semmiről nem maradtam le, ráadásul cikinek se éreztem. És mondok még valamit: aki tudta azt, hogy szűz vagyok, az mind becsült és tisztességes lánynak tartott. Manapság ez tényleg ritkaság, de semmiképp sem szégyellnivaló. Az szégyellje magát aki k*va módjára lefekszik minden jött-menttel.
Szerintem nem ciki.. az az igazság, hogy ezt nem lehet annak nyilvánítani soha ha Te nem érzed úgy h neked ez nem jó.
Én 15 éves vagyok még csókolózni se csókolóztam .. és nem azért mert csúnya lennék mert diszmodellkedni szeretnék..egyszerűen nem vot még olyan pasi akihez vonzódjak és ennyi.. pedig vannak jelentkezők.. akik barátnak nagyon jók.. de többnek nem kellenek.. a lényeg h nem h 15 évesen "ciki" de 20 évesen se az, tudod ebben a világban nagy szó aki értelmes nő és szép is mellette.. mert mit látunk sok loty* . . csak azért, hogy megtalálja a helyét ..egy értelmes ember nem nézz rá.. nah az a ciki.. nem az ha 15 évesen érett és van igénye.. neked lesz jövőd.. nekik is nah de milyen.. hidd el ez így működik.. szívesen beszélek erről a témáról
iwiw: [link]
mybip: [link]
facebook: [link]
Szívesen beszélgetek el emberekkel az ilyen "elveiktől" amit rosszul lát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!