22 éves vagyok és szűz. Komolyan azt érzem a mai világban, hogy ez ciki. Tényleg az?
Szia!
Itt kétféle választ fogsz kapni:
a) húúúúú de gááááááááz bazeee
b) nem, legyél szűz örökre!
Szerintem nem ciki sehány évesen szűznek lenni, ha nem érzed magad késznek. Van, aki már 13 évesen kész van (ezért megkapom a szokásos lepontozásokat....), de valaki inkább várna vele túl a 23-on is. Ezzel semmi baj nincs, különbözőek vagyunk :) csak másokat ne szivass, h éveket várjon rád...
Szia!
Nem ciki, nagyon is értékelni való a felfogásod. A szexnek a szerelem kiteljesedésének kell lenni egy olyan személlyel, akibe szerelmes vagy. Ha szeretitek egymást, figyeltek egymásra, akkor egy jó élmény lesz, ami a későbbiekben is meghatározó. Nagyon helyesen gondolkozol! Nem kell semmit elkapkodni! Fontos hogy kivel és hogy felkészültnek érezd rá magad. Én is így vélekedek erről, mint te. A barátommal másfél év után szerelmeskedtünk először. Mindkettőnknek az volt az első. Nagyon szerettük és még szeretjük is egymást. Lassan 6 éve tart a kapcsolatunk. :) Szóval tarts ki az elveid mellett!
21(L)
Szia!
Nem ciki, a Te felfogásod lenne a normális, hogy egy olyan egy fiúval történjen meg a dolog, akit tényleg szeretsz! Szerintem az a fontos, hogy mindenki megtalálja a maga egyensúlyát...Nem az számít( egy bizonyos kor felett), hogy mikor, hanem az, hogy kivel.
-Tündérlány(17)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!