22 éves vagyok és szűz. Komolyan azt érzem a mai világban, hogy ez ciki. Tényleg az?
Figyelt kérdés
De én ismerve magamat,soha nem tudnék együttlenni vkivel,hogy nem szeretem és,hogy nem érzem azt,hogy viszont szeretnek.Nekem ez egyszerűen nem megy/menne.2009. márc. 22. 22:37
11/19 anonim válasza:
neem ciki, csak nemtom hogy bírod?? én nem bírnám:P
12/19 anonim válasza:
Nem ciki, mivel ez nem látszik rajtad, csak 22 évesen gyakorlatilag semmilyen tapasztalatod nincs se fiúk, se komolyabb kapcsolat, se testiség se szex terén...
Szerinted ez rossz? Szerintem igen. És itt a tapasztalatlanságon van a hangsúly.
25/f
13/19 anonim válasza:
Ne szégyelld! Inkább tartogasd az igazinak, minthogy odaadd vkinek, amit később megbánsz. Én így jártam 23 évesen...Bár ne tettem volna...Én azt hittem, itt az igazi, megérdemli, de utólag kiderült, hogy csak kihasznált...
14/19 anonim válasza:
Sztem nem ciki, a mostani bnőm most veszítette el, velem és ő pedig 19, de nagyon örülök neki, h nem rögtön adta oda magát nekem, akkor nem is kellett volna többet, de így biztosan tudom, hogy szeret,és én is őt :)
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Én 21 évesen vesztettem el a jelenlegi párommal. Én is úgy voltam vele hogy nem fogom csak úgy akárkinek odaadni, csak hogy túlessek rajta és elmondhassam magamról hogy yesss, nem vagyok már szűz. Persze én is éreztem jópárszor úgy, hogy ez már nem normális és sose fogok túlesni rajta, de utólag örülök neki hogy kivártam hogy olyannak adhassam akit nagyon szeretek, aki becsül emiatt és értékeli hogy nem 15 évesen vesztettem el és volt azóta 10 pasim. Szóval szerintem inkább ez a ciki és nem az ahogy mi gondolkodunk.
16/19 anonim válasza:
08:06-osnak meg annyit, hogy igaz hogy nem volt nekem se túl sok tapasztalatom azokban a dolgokban amiket felsoroltál, de van egy párom aki szeret és tanít. És ez sztem nem ciki egyáltalán. Neked is meg kellett tanulnod mindent egyszer, nem úgy születtél hogy ment minden... És szerintem ha olyannal vagy aki szeret és elfogad így, akkor tök mindegy mikor kezded el a tanulást, mert az előtt a személy előtt nem lesz ciki.
17/19 anonim válasza:
szerintem nem ciki, én 17 éves vagyok és még szűz...
az a probléma hogy a mai világban már az is cikinek számít ha 13 évesen nem veszíted el a szüzességet... ez a baj, de szerintem ez becsülendő hogy még szűz vagy ennyi idősen is...
18/19 anonim válasza:
Az én véleményem szerint az utóbbi 1-2 éveben kezdett ennyire "elfajulni" ez a dolog. még én is csak 19 vagyok (lány) és undorítónak találom azt ahogy nem 1-2 hanem nagyon sok "kislány" viselkedik a suliban de főleg szórakozóhelyen. a húgom(15éves)és az osztályában volt egy lány aki azzal dicsekedett h őt hullarészegen d..ták meg egy discoban. Nem értem h mi történt.
19/19 anonim válasza:
szerintem nem ciki.
akkor tedd meg amikor keszen allsz ra es ne akkor amikor masok akarjak :).
szerintem akkor jobb lesz amikor te is akarod :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!