Teherbe lehet így esni? (a részletek lent)
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. A szituáció: a lány és a fi pettingelnek,a srácon nincs már csak alsónaci,a lányon, melltartó,és bugyi. Izgatják egymást,nemi szervüket egymáshoz dörzsölik 1,alsónadrágon,és bugyin keresztül.
2,úgy hogy már nincs semmi rajtuk. És persze már nagyon nedvesek,a fiú alsónadrágja már előváladékos.
Így teherbe lehet esni? Hogy nincs behatolás,csak azok alapján amiket írtam. (1,2)
Örülnék ha az 1esre és a 2esre is írnátok tanácsokat.
Egyébként ez nem történt meg velem,csak már a párommal nem nagyon birunk egymással (még nem volt sex,nekem majd ez lesz az első,és ezért is szeretnék ennyire elővigyázatos lenni)
Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat! :)
Nem lehetsz ennyitől terhes:)nyugi
Az előváladékba is van ondó ,de annyitól nem lehet teherbe esni, ráadásul ruhán keresztül és anélkül...!
18:07-es voltam
nem láttam hány éves vagy erre csak annyi a válaszom ,hogy kicsit korán kezded nem?én normális választ adtam neked,de ezt megcáfolom,hogy ilyen korán veszítsd el a szüzességed:Sés valamennyi kommentelővel egyetkell,hogy értsek sajnos:Smert igazuk van, túl korai!Mennyi ideje vagytok együtt a pasiddal? 18/L
Nem arról van szó, hogy a 14-15 évesek hülyék lennének a szexhez, csak még túl fiatalok. 14-15 évesek még tulajdonképpen gyerekek, a szex meg szerintem a felnőttek játéka. De ez csak az én véleményem.
Egyébként szerintem inkább olvassatok utána a dolgoknak, mielőtt bármit is csináltok, nehogy baj legyen, mert a kérdéseid alapján még ilyen szempontból nem igazán vagytok felkészülve a szexre.
te jó isten .. 14 vagyok demég énis tudom h csak akkor lehetek terhes ha belémhatolna egy fiú.. mert akkor tudnának feljutni a nemzősejtek.. ..
úristen ekkora baromságokat kérdezni komoylan.. nem tanul senki bioszt hee?xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!