Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Teherbe lehet így esni? (a...

Teherbe lehet így esni? (a részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lenne egy kérdésem. A szituáció: a lány és a fi pettingelnek,a srácon nincs már csak alsónaci,a lányon, melltartó,és bugyi. Izgatják egymást,nemi szervüket egymáshoz dörzsölik 1,alsónadrágon,és bugyin keresztül.

2,úgy hogy már nincs semmi rajtuk. És persze már nagyon nedvesek,a fiú alsónadrágja már előváladékos.

Így teherbe lehet esni? Hogy nincs behatolás,csak azok alapján amiket írtam. (1,2)

Örülnék ha az 1esre és a 2esre is írnátok tanácsokat.

Egyébként ez nem történt meg velem,csak már a párommal nem nagyon birunk egymással (még nem volt sex,nekem majd ez lesz az első,és ezért is szeretnék ennyire elővigyázatos lenni)

Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat! :)

2010. máj. 12. 17:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
A barátnőm a melltartóján keresztül lett terhes, nem érdemes ezzel kísérletezgetni.
2010. máj. 12. 17:49
 2/19 A kérdező kommentje:
joj de vicces vagy !!! kopjál le!! írd ezeket az "értelmes" válaszaidot máshová!!!
2010. máj. 12. 17:54
 3/19 anonim ***** válasza:

nem.egyiktől sem.

de hány éves vagy?

volt már felvilágosító órád?

2010. máj. 12. 17:55
 4/19 anonim ***** válasza:
basszus hány éves vagy?
2010. máj. 12. 17:58
 5/19 anonim válasza:
100%
Egyiktől sem lehetsz terhes!Megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?
2010. máj. 12. 18:00
 6/19 A kérdező kommentje:
15 leszek nemsokára.
2010. máj. 12. 18:01
 7/19 anonim válasza:
66%
takarooggy innen te 13éves kisp*csa,te ne sexelni akarj,hanem először tanulj róla többet..nemkéne ilyen fiatalon árulnia magát az embernek
 8/19 anonim ***** válasza:

xD eleve úgy írod le a kérdést, hogy a válasz az legyen h biztos nem vagy az. -.-. xD

mert ezek olyan dolgok bakker... ezt hogy ezzen nem lehetsz terhes, kb... 13-14 évesnek kell lenned h ne tudd. XD

9/19 anonim ***** válasza:
nem láttam h hány éves de kitaláltam bakkeeer. XD előző voltam..
2010. máj. 12. 18:02
 10/19 anonim válasza:
13-14re tippelek max..sztem valami felvilágosító órára menj el légyszives tedd ezt meg nekünk..az 1-esre ez volt a válaszom..attya ég..meltartónn meg bugyinn keresztül teherbe esni..2: hogy a fenébe tudtok mind2en nedvesek lenni? légyszi a receptjét ird le nekem én még sosem tudtam elnedvesedni(18/F) max akkor ha bnőm orálisann kényeztetett..Előváladék: nem azért előváladék mert 1x rárántasz neki és egyböl van..az orgazmus előtt van kicsivel..plz learn more. R
2010. máj. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!