Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe estem? A gumi lyukas volt így a barátom belém élvezett. Részletek lent
Szerintem kicsi rá az esély, persze megvan. Egyszer olvastam, hogy aki gyereket szeretne, az első próbálkozástól számítva nagyátlagban a nők 70%-nak csak fél év múltán sikerül a terhesség. Nem olyan egyszerű teherbe esni. Persze ha a szervezeted olyan, akkor elsőre is összejöhet akár.
Én mikor még "tini" voltam mindig a terhességtől rettegtem. Semmi mástól. Mindig először ez jutott eszembe, na most biztos terhes lettem...
Figyu, szerintem nem lesz semmi, ha alaposan sikerült kiöblítened magadból. :)
Gratulálok a kedves barátodnak, igazán jó fej, ha ennyire törődik veled...
Mi az, hogy nem tudsz tablettát feliratni? Felírják azt, csak el kel menni és kérni. Inkább az, mint az abortusz vagy megszülni a nem várt gyereket, hogy aztán jó sz@r gyerekkora legyen.
El tudom képzelni az esetet ahogy volt:
Pár szeretkezik, pasi észreveszi hogy lyukas a gumi. Gondolja magában, "Áhh, majd beveszi a 72 órásat, én abba nem hagyom!". És nem hagyja abba. A csaj észreveszi hogy gáz van, majd ahelyett hogy rohanna orvoshoz tabit iratni, ezt mondja: "A helyi doki úgysem irat tabit, a saját városomba meg minek utazzak el, az sokba kerül, majdcsak lesz valami.. de mi is.. megvan! Felmegyek a Gyakorikérdésekre és megkérdezem hátha tud valaki valami házi praktikát ajánlani amivel meg nem történtté tehetem az egészet! Juhhé!!"
9 hónap múlva megszületik a "szerelemgyerek"...
Első díj a főszereplőknek.
50% hogy teherbe estél. Ráadásul menstruáció előtt. Veszélyes időszak. A barátodat én a helyedben kiherélném amiért ennyire szemét. Mellesleg tudod van az a mondás, hogy a nők két dologért tesznek meg mindent. Azért, hogy gyerekük legyen és azért, hogy ne. Azt hiszem, te az utóbbiért a kisujjadat sem mozdítottad.
Én drukkolok, hogy ne legyen baba, de eléggé elb*sztátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!