35 évesen ciki ha még nem csókolóztam?
Az előző idézethez lemaradt a kommentem. Szerintem meg miért ne találhatna partnert, azért mert még nem volt senkije? Simán találhat.
A másik hozzáázóláshoz pedig annyit,szomorú, hogy odáig jutott a világ, hogy kicikiznek valakit azért, mert szűz. Azért, mert valaki szűz, nem jelenti azt, hogy aszexuális vagy degenerált. Egyszerűen nem jött neki össze senkivel. De ettől ő semmivel sem rosszabb ember!
Én 19 évesen csókolóztam először, de persze én is tökre le lettem emiatt cikizve! De nekem most már KURVÁRA ELEGEM VAN ebből hogy mindig az a hülye, aki nem hülye!
A 13 éves kis KURVÁK, akiken már végig ment a fél ország, azokat annyira istenítik...
Szóval, tényleg...
ÁÁÁ beteg ez a világ!
Nem az számít hogy hány évesen csókolózol, hanem hogy azzal csináld akit igazán szeretsz és ő is téged, és hogy jó élmény legyen, és ne azért történjen meg mert az menő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!