Én egy 18 éves fiú vagyok! Ciki az hogy még soha sem csókolóztam? Sőt még soha se adtam még szájra puszit egy lánynak se az is ciki?
Nem ciki!Ilyen nincs!Lehet azért érzed cikinek, mert már benne vagy a korban. Gondolkozz el, hogy miért nem csókolóztál, vagy miért nem adtál szájra puszit egy lánynak sem. Lehet félénk, visszahúzódó vagy, esetleg nem jó helyekre jársz, ismerkedni. :)
L, 18
Nem mondanám cikinek.Nekem 20 évesen volt az első csókom...:)
jelenleg is 20/F
Szerintem ciki. Oké most itt vigasztalnak de mégis miért nem kerültél 18 év alatt oylan helyzetbe? Senkit nem kedveltél meg aki viszont vonzódott volna hozzád? Vagy hogy lehet ez... igenis ciki. A korban hozzád illő lányok már valószinűleg túl vannak 1-2 kapcsolaton többnyire nem egy 18 éves esetlenkedő fiúra vágynak aki még egy lány száját se érintette soha. Szedd össze magad és ismerkedj sosem késő de jobban jársz te is ha összekapod magad.
19/L
nem büszkélkedtem vele annó énse de énis 19 évesen csókolóztam először és voltam nővel egyben. azóta volt 1-2 barátnőm és most meg majd 1,5 éve egy szép nagymellű szőke bnőm szóval változnak az idők majd lesz neked is van aki később érik.:)
a netes ismerkedés jó terep nem is kell összejönnöd a csajokkal de ha dumálsz velük találkozol is párral egy idő után nem is fogsz izgulni egy csajnál és természetesebb leszel.
f22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!