Van még ilyen csaj? Soha nem volt pasim,egyszer csókoloztam, ennyi! A pasik szemében az ciki ha egy nő szűz?
Szia!
Csak annyit tudok mondani,hogy egy nagyon ÉRTÉKES nő/lány vagy!A fiúk nagyon megbecsülik az ilyen lányokat,hidd el megtalálod az igazit,és az még rá,hogy szűz vagy,csodálatos dolog!(őszintén mondom!)
én barátom örült, hogy 21 évesen szüzen "kapott meg"
azt hitte hogy jópár egyetemista már helyrerakott odalent..
Szerintem nem ciki. Egy normális fiú értékeli, hogy majd ő kap meg téged először. Csak az idióták problémáznak ezen.
Én 23 évesen jöttem össze először egy sráccal. Vele csókolóztam először. Életem első szerelme volt. 2 hónap múltán dobott mindenféle mondva csinált indokokkal. 4 hónapra rá összejöttem egy másik fiúval. Ő vette el a szüzességem. 5 hónapja vagyunk együtt, de ez a kapcsolat sem működik, hiába teszek meg mindent :(
Ne siettesd a dolgokat. Meglásd, egyszer meg fogod találni az igazit!
Szerintem addig nem is találod meg az igazit, míg azon izgulsz, vajon mikor jön, és mikor nem leszel már egyedül. Csináld a dolgod, éljél és majd ha úgy kell lennie, hogy összejöjj valakivel, akkor össze fogsz jönni, és talán ő lesz a nagy szerelem. Csak ennyit tudok mondani. Nálam is ugyanez volt, sőt, én kijelentettem, kinek kell most fiú, nekem most marhára nem hiányozna, rá egy hónapra jött a párom, akivel 5 éve együtt vagyunk.
A szüzesség meg manapság egy kincs, és a párodnak is az lesz.
Szia!
Én fiú vagyok, 20 éves, és ugyanez a "problémám". Én is valami tökéletes dolgot keresek, illetve egy olyan lányt, aki tökéletesen megfelelne nekem. Nah nem úgy, hogy nagyok az elvárásaim, csak akkor is... kell néhány dolog...
Szóval szerintem egyáltalán nem ciki a helyzeted, egy kincs vagy ebben a romlott világban. Több hozzád hasonló ember kellene:D Talán akkor én is összefutnék eggyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!