Ön szerint ciki-e a szüzesség? Igen Nem
Írjunk ki erről egy népszavazást azt mondom. Mi az a sz-ros 5 milliárd, amibe ez kerülne.:D:D
Én szűz vagyok és cikinek tartom szóval én igennel szavaznék.
Ja és terhes medvedisznóemberek is írhatnak. Csak adjátok meg azt, hogy nőstény vagy hím vagy. + a korotokat is.
Persze... aki szűz, az legyen büszke rá, sőt, dicsekedjen vele! Hagyjátok már ezt a nem ciki a szüzesség dumát! Mindenki tudja, hogy nagyon gáz, gátlásos leszel tőle az ismerkedésben, lúzernek tűnsz, aminek az lesz az eredménye, hogy egy csajt se tudsz felszedni. Mert félsz, hogy ha esetleg oda juttok, nem tudsz mit tenni az adott helyzetben. Az ember mindig fél az új dolgoktól. Ez egy ördögi kör, mert akkor mégis hogyan veszítsd el, ha nem lesz kivel? (A k_rvázás nem megoldás, sok hülye ember azt hiszi, hogy igen) A mai világban a szüzesség nem erény, ahogyan azt sok-sok ilyen kérdésnél tévesen írják. Inkább olyan, mint egy betegség, pl. a bárányhimlő, amin minél hamarabb át kell esni. Ha 18 éves korodig nem sikerült elvesztened, ásd el magad - ez a mai kor filozófiája. Ha szűz vagy, az gyakorlatilag a homlokodra van írva. Egy bizonyos kor felett meg már lehúzhatod a rolót. Komolyabb csajok nem állnak le szüzekkel, kb. úgy tekintenek rájuk, mint a leprásokra. Másik, hogy ezek az emberek ugyan szeretnék már elveszteni, csak hiába keresnek, nem találnak hozzá partnert. Köztudott, hogy a nőknek olyan pasi kell, aki másnak is kellett. A szüzekről ezt nem lehet elmondani.
Szóval aki még nem töltötte be a 18-at, az k_rva gyorsan kezdjen el csajozni, veszítse el mihamarabb, mert később még rohadt nagy gondjai lesznek belőle. Tapasztalat.
19/F, szűz
18:14
Nem értek veled egyet.
Én például szeretnék szűz pasit, mert nem akarok azon rágódni kivel volt előtte, ráadásul ha én vagyok az első neki, akkor mindegy utána hány nővel lesz, mindig emlékezni fog rám. Az elsőre mindenki emlékszek, mindegy, hogy jó vagy rossz volt. De általában éppen ezért szeretnék az emberek jóra.
És hiába mondja bárki, hogy denemiiiiis, mert tudományosan bizonyított tény, hogy jobban emlékszünk sokkal arra az alkalomra, amikor valamit először csináltunk, mint amit tizedszerre vagy akár másodszorra.
Meg szerintem aranyos, ha egy fiú tapasztalatlan, lehet tanítgatni ^^ cuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!