Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ön szerint ciki-e a szüzesség?...

Ön szerint ciki-e a szüzesség? Igen Nem

Figyelt kérdés

Írjunk ki erről egy népszavazást azt mondom. Mi az a sz-ros 5 milliárd, amibe ez kerülne.:D:D

Én szűz vagyok és cikinek tartom szóval én igennel szavaznék.

Ja és terhes medvedisznóemberek is írhatnak. Csak adjátok meg azt, hogy nőstény vagy hím vagy. + a korotokat is.

2010. máj. 6. 20:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
NEM.
2010. máj. 7. 08:26
 22/29 anonim ***** válasza:

Persze... aki szűz, az legyen büszke rá, sőt, dicsekedjen vele! Hagyjátok már ezt a nem ciki a szüzesség dumát! Mindenki tudja, hogy nagyon gáz, gátlásos leszel tőle az ismerkedésben, lúzernek tűnsz, aminek az lesz az eredménye, hogy egy csajt se tudsz felszedni. Mert félsz, hogy ha esetleg oda juttok, nem tudsz mit tenni az adott helyzetben. Az ember mindig fél az új dolgoktól. Ez egy ördögi kör, mert akkor mégis hogyan veszítsd el, ha nem lesz kivel? (A k_rvázás nem megoldás, sok hülye ember azt hiszi, hogy igen) A mai világban a szüzesség nem erény, ahogyan azt sok-sok ilyen kérdésnél tévesen írják. Inkább olyan, mint egy betegség, pl. a bárányhimlő, amin minél hamarabb át kell esni. Ha 18 éves korodig nem sikerült elvesztened, ásd el magad - ez a mai kor filozófiája. Ha szűz vagy, az gyakorlatilag a homlokodra van írva. Egy bizonyos kor felett meg már lehúzhatod a rolót. Komolyabb csajok nem állnak le szüzekkel, kb. úgy tekintenek rájuk, mint a leprásokra. Másik, hogy ezek az emberek ugyan szeretnék már elveszteni, csak hiába keresnek, nem találnak hozzá partnert. Köztudott, hogy a nőknek olyan pasi kell, aki másnak is kellett. A szüzekről ezt nem lehet elmondani.

Szóval aki még nem töltötte be a 18-at, az k_rva gyorsan kezdjen el csajozni, veszítse el mihamarabb, mert később még rohadt nagy gondjai lesznek belőle. Tapasztalat.

19/F, szűz

2010. máj. 7. 18:14
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

18:14

Nem értek veled egyet.

Én például szeretnék szűz pasit, mert nem akarok azon rágódni kivel volt előtte, ráadásul ha én vagyok az első neki, akkor mindegy utána hány nővel lesz, mindig emlékezni fog rám. Az elsőre mindenki emlékszek, mindegy, hogy jó vagy rossz volt. De általában éppen ezért szeretnék az emberek jóra.

És hiába mondja bárki, hogy denemiiiiis, mert tudományosan bizonyított tény, hogy jobban emlékszünk sokkal arra az alkalomra, amikor valamit először csináltunk, mint amit tizedszerre vagy akár másodszorra.

Meg szerintem aranyos, ha egy fiú tapasztalatlan, lehet tanítgatni ^^ cuki

2010. máj. 7. 18:54
 24/29 A kérdező kommentje:
Osztom 18.14 es véleményét!
2010. máj. 7. 19:23
 25/29 anonim ***** válasza:
18:54 Bárcsak az összes lány így gondolkozna, mint Te! A legtöbben a "tanítgatást" tehernek érzik, semmint örömnek.
2010. máj. 7. 19:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Én viszont a 18:54-es véleményét osztom. Ha szeretek valakit, akkor a francot se érdekel, hogy szűz-e vagy sem. Sőőt. Inkább hízelgő rám tekintve, hogy engem tart a megfelelő lánynak. És mivel én is a féltékenyebbik fajtából származom, így még előny is, mert nem tud kivel összehasonlítani, mert még nincs tapasztalata, és én sem fogok azon rágódni nap hosszat, hogy na vajon melyik előző barátnője miben volt jobb. Másrészt, nekem az a véleményem, hogy minden egyes szexuális kapcsolat más és más, mert nagyban függ a partnertől is, így lehet valakinek akárhány "előzménye" (bocs a szóért) egy új partnernél mindig kénytelen lesz megtanulni azt, hogy mi a jó a másiknak, különben bukta van... Szerintem egy kicsit túlparázzátok a dolgot, az "alapokat" mindenki tudja, utána meg ahány ember annyiféle szokás, amit el kell sajátítani, újra és újra. Nézzetek szét és ne keressetek görcsösen, mert akkor tuti, hogy nem találtok senkit (ez tapasztalat) :)
2010. máj. 7. 19:46
 27/29 anonim válasza:
már nem vagyok szűz de a horoszkópom az úgyhogy örökre az maradok:P:P:P:) 18L
2010. máj. 7. 22:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
NEM ciki! 17/L és 22/F
2010. máj. 9. 14:07
 29/29 anonim válasza:
8 éves korban nem.
2010. jún. 23. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!