Mi a véleményed arról, hogy 12-3 évesen már orrba szájba szexelnek a fiatalok? Nem korai?
16 éves fiú vagyok.Tudom röhejes ezt hallani pont tőlem,de engem nagyon zavar az,hogy a korosztályom lány tagjai már el vannak kurvulva,és már legalább 3 éve nem szüzek vagy több...Ált. mindegyiknek 2-3 évvel idősebb barátjuk van,csak a szex miatt.Téged nem zavar?
Szerintem azért kicsit korai 14 évesen elveszteni a szüzességet...
Ehhez csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy 14 évesen ugye gimit kezdtem, új társaság meg minden, és belekeveredtem egy olyan barátikőrbe, ahol mind1ik lánynak volt "pasija". Nekem is volt barátom, és folyton piszkáltak, hogy " naa dugtatok már?? Kinyalt?? Megújjazott? " ~ mindezt 13-14-15 évesen.. és ők ott dicsekettek, meg folyton ez volt a téma, meg ugye piszkáltak is h ogy nem tudom mit hagyok ki.. de nem nagyon érdekelt :) most am néhány köztük terhes, meg már megszült, vagy épp most mennek rajta még át 3-man. :) Nem értem mire jó ez..
Én 16 évesen vesztettem el, akkor már 1éve együtt voltam a barátommal.. most is együtt vagyunk :)
Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességemet!!!
21/l
Belegondolva, hogy milyen eszetlen kis p*csa voltam 14 évesen, örülök neki, hogy nem vesztettem el akkor a szüzességem. Nekem szép emlék, nem tudom ezek a lányok hogy vannak vele, talán már nem is emlékeznek milyen volt az első.
Akik ilyenek voltak nálunk a suliban anno, azok most olyan... sajnálatramáltóak.
Néhányuknak már gyereke van, ami "becsúszott" és látom, hogy még buliznának, de nem lehet, mert ott a gyerek. Van pasijuk - akivel nincsenek összeházasodva - nem szeretik egymást, ha nem volna a gyerek akkor már rég szakitottak volna. Sajnálom őket.
00:10-es vagyok csak a korom elfelejtettem
21/L
szerintem nincs abba semmi.
ha már van barátja több hónapja és már elég érett és nem egy kis gyereked sznob akkor sztem semmi akadálya sem lehet
és 14 vagyok és nyáron fogom elveszteni a szüzességemet a 16éves barátommal. még mind2en szüzek vagyunk. de ez tök normális. 9 hónapja vagyunk együtt. és nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!