Mi a véleményed arról, hogy 12-3 évesen már orrba szájba szexelnek a fiatalok? Nem korai?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok.Tudom röhejes ezt hallani pont tőlem,de engem nagyon zavar az,hogy a korosztályom lány tagjai már el vannak kurvulva,és már legalább 3 éve nem szüzek vagy több...Ált. mindegyiknek 2-3 évvel idősebb barátjuk van,csak a szex miatt.Téged nem zavar?
Szerintem azért kicsit korai 14 évesen elveszteni a szüzességet...
2010. máj. 3. 23:28
11/52 A kérdező kommentje:
23-42:LOL
xD
2010. máj. 3. 23:42
12/52 anonim válasza:
nem véletlen az a 39%-os hasznos válaszadás .. :D
13/52 anonim válasza:
nyaaak nyak nyak nyak nyak nyak nyak kakasnyakam
14/52 anonim válasza:
Borzasztó világban élünk. Minden férfinak 25 éves koráig kötelezően papnak kellene lennie, a lányoknak meg 30 éves korukig megrontható apácának! Revolúció a társadalomra!!
15/52 anonim válasza:
Mi lehet erről az embernek a véleménye?
Én már ezzel a "szüzesség elvesztése" témával úgy vagyok, mint mint a szexuális hovatartozással. Míg a másik nem akar semmit rám erőltetni, addig engem nem érdekel, hogy mit csinál.
16/52 anonim válasza:
könnyű elásni... az a terepviszonyoktól is függ... kavicsbánya mellett senkit sem egyszerű... :D
17/52 anonim válasza:
sztem még 15 évesen is korai... olyan 16 körül pörfikt, mivel akkor már igen kicsi az esélye, h méhnyakrákos lesz a korai szextől. meg kell hozzá 1 bizonyos értlemi szint ahoz h ne csak basszunkélvezzünknagyot, hanem hogy a spirituális egyesülés is része legyen a szexnek, és abban teljesedjen ki
18/52 anonim válasza:
Ha igaz, amit mondasz, akkor engem leginkább az aggaszt, hogy nem csak szájba, hanem orrba is csinálják.
19/52 anonim válasza:
jéééééé én elvagyok maradva... már nem is 14, hanem 12?
Ez már pedofilszex.... hát ők tudják....
és 23 évesen veszetettem el és nem bántam meg:D
L.
20/52 anonim válasza:
majd ha te is 18 éves leszel, és először dugsz 13 évest, már nem fogod annyira bánni. már csak pár év, és veled is szóba állnak, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!