Ciki ha még szűz vagyok? Vélemények? 20/F
Figyelt kérdés
Sziasztok, most töltöttem a 20. életévemet, és még szűz vagyok. Volt már kapcsolatom nem is egy, petting is volt pl: buliban, szórakozóhelyeken stb. De kb egy éve nincs barátnőm :( És nehezen szerzek, mert itthon ülős típus vagyok =/
Szóval a kérdésem az lenne ha majd arra kerül a sor, félek hogy felsülök (Mármint hogy a partner nem fogja élvezni, mert ugye az lenne az első alkalom) Szóval ez ciki vagy nem?
Köszönöm a Válaszokat
2010. máj. 2. 13:52
21/23 A kérdező kommentje:
Okééééé :D Köszönöm szépen . Majd igyekszem :D
2010. máj. 4. 11:05
22/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz... de az már igen ha 13-16 évesen már nem vagy szűz. Sajnos ide jutott a világ pfpf
23/23 anonim válasza:
nem ciki és nem gáz és ha szeret a partnered nem fogsz felsülni és lehet hogy ő is még az lesz,aki szeret az nem cikiz ki,és vannak még szüzek bőven nálad idősebbek is mindkét nemnél,csak nem reklámozák.
Az sokkal inkább gáz,hogy ilyen kis taknyosok már csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!