Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 eves lany vagyok es ket...

18 eves lany vagyok es ket napja vesztetem el a szuzesegem! Nem fajt es nemis vereztem, de nemsokara kb 2-3 orara ra elkeztem verezni ez normalis?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 01:31
 1/6 anonim válasza:
50%
Szerinted?
2010. ápr. 29. 01:40
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
a szomszéd mindjárt átjön, mert épp a fejem verem a falba....szerintem, rituális biológia tankönyv égetést kellene tartsunk
2010. ápr. 29. 02:12
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

02:12 ez nagyon kemény volt :DDD Köszi a vicces pillanatokat :D :)

Kérdező, szomorú, hogy 18 évesen ennyi eszed van, de...

normális, mert sokszor nem rögtön vérzel, hanem utána mert idő kell amíg "kifolyik" a vér... szerintem nincs probléma.

De nem biztos, hogy neked már nemi életet kellene élned.

2010. ápr. 29. 02:24
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

18 éves létére is lehet az ember bizonytalan, de még 50 évesen is, főleg ha először csinál valami "fontosat"...

A lényeg, hogy 2-3 napja történt és némi vér mellett semmi más mellékhatás, akkor minden rendben... feltételezve, hogy "normálisan" csináltátok és nem pajszerral...

2010. ápr. 29. 03:15
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Visszaszerezzük?
2010. ápr. 29. 06:39
 6/6 vezerdinka válasza:
50%
persze, hogy lehet bizonytalan az ember 18, sőt 50 évesen is, csak annyi, hogy 18 évesen ne a gyakorikerdesek.hu-n tegye fel a kérdést, hanem arra van anyuci. mert míg itt 10 emberből 2 értelmes választ ad, addig a többitől semmit nem tudsz meg. erről legalábbis. pl.:)
2010. ápr. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!