Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz, hogy 20...

Szerintetek gáz, hogy 20 évesen vesztetem el a szüzességem?

Figyelt kérdés

Itt olvasgattam keresővel, hogy a 14-15 éves lányok nagy átéléssel mesélték, hogy sátorban, otthon az ágyban, autóban, parkban meg házibuliban, koliban vesztették el, és hogy mennyire jó volt. Hát én a barátnőmmel vesztettem el az albérletükben. Mégsem csinálok belőle ekkora ügyet. Ő volt az első barátnőm, mindketten szüzek voltunk. Pár hónapja volt. Most nemrég meg egy lánnyal msneztem, és le volt döbbenve, hogy nem élek nemi életet, és nem is hiányzik a szex. Nincs barátnőm. Aki korban hozzám illenének, és lányok, azok már heti szinten élnek nemi életet, én meg olyan patthelyzetben vagyok, hogy nincs barátnőm már majdnem 2 éve.

21/F

2011. márc. 10. 17:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2011. márc. 10. 17:19
 2/15 A kérdező kommentje:
Na jó, de kezd zavarni, hogy 21 bőven elmúltam, és alig voltam úgy nővel... önbeteljesítő jóslat....egy nő se akar majd tőlem semmit sem, ha ezt megtudná, hogy tapasztalatlan vagyok.
2011. márc. 10. 17:21
 3/15 anonim ***** válasza:

A párom velem volt először, ő is 20 volt. Azóta is csak én vagyok neki, és én ezért sokkal jobban megbecsülöm, mert ennyire hűséges, és még csak kíváncsiságból sem érdeklik más nők.

Ne szégyelld, én a helyedben büszke lennék rá!

22L

2011. márc. 10. 17:24
 4/15 anonim ***** válasza:

A nők nem azért fognak tapadni rád, mert meghúztál már egy fél városnyi lányt, hanem azért, ha van önbizalmad. Ha tudsz mosolyogni, mert beszélni, tehát látni rajtad, hogy stabilan állsz a lábadon.

Nekem is a barátnőm volt az első. És már három éve együtt élünk. És nem hiányzik más, ő pedig már legelső alkalomkor sem panaszkodott, hogy tapasztalatlan lennék, sőt...

Szexben tapasztalatot szerezni igazán nem lehet. Mindenki mást szeret, mindenkinek más az igénye. A fontos dolog az, hogy szeresd a másikat, és figyelj rá. Majd ő megmondja, mit szeretne :)

5/15 anonim válasza:
50%

Átestél az lényeg,amugy ha lesz majd egy tapasztalt barátnöd ,majd meg mondja a frankót.

17f

6/15 A kérdező kommentje:
....ami úgy fog hangzani, hogy: VISZLÁT
2011. márc. 10. 17:27
 7/15 anonim válasza:
frankóra azt értetem hogy megmondja hogy mi lesz a jó neki.
2011. márc. 10. 17:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Pffú az a gáz, hogy 20 évesen képes vagy megkérdezni, hogy gáz volt-e. Az a gáz ha szerelem nélkül történik meg.

L/19

2011. márc. 10. 17:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Amíg így állsz a dologhoz, addig ez is lesz belőle.

A többi ember úgy fog állni hozzád, ahogy te magadhoz. Ha úgy állsz az élethez, hogy "ááá, úgyse jön össze semmi" akkor nem fog az életben összejönni semmi.

A lányok nem egy olyan fickót akarnak, aki fülét-farkát behúzva remeg, hogy mi lesz, és a csaj még meg sem szólal, de te már elintézted, hogy úgyis nemet mond, és elhúzol...

Ne azzal foglalkozz, hogy hány nővel voltál. Nem számít. Egyáltalán nem számít. Nem az a lényeg, és a lányokat sem az fogja érdekelni. Az, aki rengeteg nőt meghúz, az nem több, csak valaki olyan, aki virágról-virágra röppen. És egy ilyennel fölösleges kapcsolatot kezdeni, mert úgyis otthagyná.

A lényeg az önbizalom. Meg a pozitív hozzáállás :) Az fog segíteni neked, nem pedig a felvésett numerák száma. Pláne, hogy tapasztalni csak adott nőnél lehet, ugyanis éppen ugyanúgy más mindegyikőjük, mint a férfiak. És mind mást szeret.

A tökéletes szeretőt onnan lehet megismerni, hogy remekül tud BESZÉLGETNI a lányokkal. És veszi a kimondatlan jeleket is :) Nem pedig onnan, hogy meghúzott hatszáz lányt. Általában épp fordított. Aki sok lánnyal volt, az általában béna az ágyban. Ha ki tudná tökéletesen elégíteni a lányt, akkor nem dobnák :)

2011. márc. 10. 17:44
 10/15 anonim válasza:
mért lenne az? gázabb ha valaki azzal a kérdéssel jön: hát neked meg hh nincs senkid? ->ilyen kérdés hogy lehet? tán lekapjam az első férfit a buszon, hogy "legyen vkim"?
2011. márc. 10. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!