Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz, hogy 20...

Szerintetek gáz, hogy 20 évesen vesztetem el a szüzességem?

Figyelt kérdés

Itt olvasgattam keresővel, hogy a 14-15 éves lányok nagy átéléssel mesélték, hogy sátorban, otthon az ágyban, autóban, parkban meg házibuliban, koliban vesztették el, és hogy mennyire jó volt. Hát én a barátnőmmel vesztettem el az albérletükben. Mégsem csinálok belőle ekkora ügyet. Ő volt az első barátnőm, mindketten szüzek voltunk. Pár hónapja volt. Most nemrég meg egy lánnyal msneztem, és le volt döbbenve, hogy nem élek nemi életet, és nem is hiányzik a szex. Nincs barátnőm. Aki korban hozzám illenének, és lányok, azok már heti szinten élnek nemi életet, én meg olyan patthelyzetben vagyok, hogy nincs barátnőm már majdnem 2 éve.

21/F

2011. márc. 10. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Több önbizalmat fiú!
2011. márc. 10. 17:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát az igazat megvallva, napok óta ismerkedek egy lánnyal, nem biztos, hogy lesz valami, de eléggé aranyos. Azt mondta, hogy nem találkozott még hozzám fogható fiúval, mint ahogyan egy fiútól sem kapott még ennyi bókot. Tegnap meg kishíjján elbasztam mindent, mert úgy tűnt, hogy nem érdeklem. Jól megbántottam. Majd azt mondta, hogy nyugodjak meg, és hogy kapok még egy utolsó esélyt tőle, de nagyon vigyázzak rá. Mondtam, hogy nem fogadhatom el, mert nagyon megbántottam, erre azt válaszolta, hogy másoknak ettől sokkal durvább húzásai, stiklijei voltak, és nem kaptak több esélyt. Komolyan, mintha egy angyallal beszéltem volna. Most meg a szextől félek...
2011. márc. 10. 18:12
 13/15 anonim ***** válasza:

ha gáznak érzed, akkor gáz.

Alig voltál nővel.

És? most írtad, hogy nem hiányzik a dolog.

De ha nincs barátnőd már 2 éve, akkor elárulnád hogy veszítetted el a barátnőddel a szüzességedet 20 éves korodban, ha még csak 20 vagy? :D

2011. márc. 10. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:
*még csak 21 vagy
2011. márc. 10. 18:37
 15/15 A kérdező kommentje:
3 hónap múlva 22 leszek, de ne zavarjon...
2011. márc. 10. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!