Szerintetek gáz, hogy 20 évesen vesztetem el a szüzességem?
Itt olvasgattam keresővel, hogy a 14-15 éves lányok nagy átéléssel mesélték, hogy sátorban, otthon az ágyban, autóban, parkban meg házibuliban, koliban vesztették el, és hogy mennyire jó volt. Hát én a barátnőmmel vesztettem el az albérletükben. Mégsem csinálok belőle ekkora ügyet. Ő volt az első barátnőm, mindketten szüzek voltunk. Pár hónapja volt. Most nemrég meg egy lánnyal msneztem, és le volt döbbenve, hogy nem élek nemi életet, és nem is hiányzik a szex. Nincs barátnőm. Aki korban hozzám illenének, és lányok, azok már heti szinten élnek nemi életet, én meg olyan patthelyzetben vagyok, hogy nincs barátnőm már majdnem 2 éve.
21/F
ha gáznak érzed, akkor gáz.
Alig voltál nővel.
És? most írtad, hogy nem hiányzik a dolog.
De ha nincs barátnőd már 2 éve, akkor elárulnád hogy veszítetted el a barátnőddel a szüzességedet 20 éves korodban, ha még csak 20 vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!