Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most vesztetem el nem rég!...

Most vesztetem el nem rég! Késhet emiatt a havim?

Figyelt kérdés
Most vesztettem el hónap közepén pasimal! és késik a havim 2 napja... és nekem mondták h ilyenkor csúszik... ez tényleg így van... Védekeztünk semmi baj nem volt elvileg... meg néztük nem lyukadt ki stb!
2010. márc. 1. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem lehetséges és az a 2 nap még nem a világ vége, de ha többet késik akkor gáz van.
2010. márc. 1. 17:58
 2/6 anonim válasza:

válaszoltál a saját kérdésedre.

amúgy biztos elég érett vagy a szüzesség elvesztéséhez? mert nem úgy tűnik...

2010. márc. 1. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
16 vagyok... és képzeld el:) félek a terhességtől... imádom amikor azért írnak az emberek h le toljanak:) aztán jön a duma ha le pontozlak:) 1. nek köszi... csak attól még bennem van a tartás... Pasim apja 1 állat aztán... neki se lenne jó ha prob lenne :) na meg én ...szüleimel
2010. márc. 1. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek, szerintem nem kell aggódnod. De a közhiedelemmel ellentétben szüzesség elvesztése miatt nem késik.
2010. márc. 1. 18:25
 5/6 anonim válasza:

nem az elvesztése, hanem az idegeskedés miatt késik. nekem is késett, majdnem egy hetet. :) ne parázz.

17/L

2010. márc. 1. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pl betegségnél is késik (pl ha lázas beteg vagyok napokig, tuti, hogy az a havim legalább 3 napot késik) és vizsgáknál is, ha nagyon sokat idegeskedem.

2010. ápr. 2. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!