Késhet az a szüzesség elvesztésekor?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel most feküdtünk le és ő most veszítette el a szüzességét lehetséges az hogy ilyen kor ilyen esetben késik a menstruációja2010. aug. 16. 23:36
1/11 anonim válasza:
ha nem védekeztetek, akkor akár 9 hónapot is..
2/11 A kérdező kommentje:
de védekeztünk és biztos vagyok benne hogy nincs semmi baj
2010. aug. 17. 00:24
4/11 anonim válasza:
ha óvszerrel védekeztetek, ami 100% hogy nem szakadt ki,akkor késik neki. de ha mégcsak 14-15 éves, akkor persze, ez természetes dolog. de ha megszakításos módszerrel" védekeztetek" akk lehet hogy 9 hónapot fog késni.
5/11 anonim válasza:
fogadjunk, h megszakitás volt csak..
7/11 A kérdező kommentje:
óvszerrel védekeztünk,és ki is vettem mikor már éreztem h elfogok menni,mert ő ezt kérte,mivel az első volt neki,és izgult
megjött neki,csak késett
2010. aug. 22. 00:49
9/11 Piciregica válasza:
Sok mindentől késhet.Vagy inkább bármitől.
Ilyenkor nem kell megijedni.Nekem is késik majdnem minden hónapban.Szedj fogamzásgátlót,ha ennyire zavar.Én szedtem 1 évig,de nem jött be.
10/11 Liz* válasza:
Azt mondtad h a lány izgult közben. Lehet h ettől késett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!