Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az egyik kisajkam sokkal...

Az egyik kisajkam sokkal nagyobb mint a másik, annyira hogy a jobb oldali az bőven "kilóg" a jobb oldali meg normális méretű és "bent is van". Ja és a jobb oldali (a nagyobb) az teljesen középen van és így a máikat is "eltiolja". Ez normális?

Figyelt kérdés
bocsi tom szarul fogalmaztam de már tiszta para vok. :/lécci normális válaszokat...
2010. ápr. 24. 18:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
ch ilyet... nem teljesen mind1? :D Biztos fiatal vagy. Ilyen korba egyik tini sem elégedett a testével. Majd mikor jól kinyalnak nem fogsz ilyenen gondolkodni:)
2010. ápr. 28. 15:39
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is ilyen. Sőt a kilógó barna ami meg bent van a rózsaszín. Ennyi baj legyen. Amelyik pasi ezen fennakad, az nem azért szexel veled mert szeret. Akkor meg mehet is el. Amúgy én irigyellek hogy három darab jobb kisajkad van:-)
2010. ápr. 28. 15:40
 23/35 anonim ***** válasza:
15:38asnak van fantáziája;)
2010. ápr. 28. 15:40
 24/35 A kérdező kommentje:

ht igen a fogalmazásom.xdxd

na de mindenesetre köszi a válaszokat.:P

2010. ápr. 28. 15:42
 25/35 anonim válasza:
Szerintem se parázz ezen!A punci annyiféle,ahány nő él a földön;mindegyik egyedi és különleges. :D Nekem személy szerint tetszik az ilyen "kilógó" típus.Te se aggódj,aki szeret,így is fog és ha szereti a nőket és puncit,akkor így fogja elfogadni! Amúgy lehet,hogy idővel szimmetrikusak lesznek,de ha nem,akkor sebaj! ;)
2010. ápr. 28. 16:07
 26/35 anonim ***** válasza:

04-25 11:24

Nem rossz az a kakastaréjdolog, mert jobban hasonlít a kisajkakra, mint amit én mondok; A félbevágott zsemléből kb 2 centire kilóg 2 szelet parizer. Sima, és szép a színe.

Összegezve; nem baj, ha kilóg, sőt ! Azt mondják, és azt tapasztaltam, hogy minél nagyobbak a kisajkak, annál nagyobb a libidó. És ez nagyon jó, igaz, fiuk ??

Akkor is, ha nem egyformák!!

2010. ápr. 28. 17:10
 27/35 anonim ***** válasza:

Ha nagy a libidóóó az az igazán jóóó :-)

ha + lenne itt egy punci szépségverseny az is tuti jó lenne XD ;)

2010. ápr. 28. 18:02
 28/35 anonim válasza:

Szia, nekem mind a kettő nagy :S és félek is h nem fog tetszeni a páromnak ( nem tud róla és még nem is feküdtünk le, szűz vagyok) de ő annyira szeret, h sztem nem zavarná, bár a műtét nem tuti h segit mert én mikor csecsemő voltam ak is nagy volt és megműtöték, de visszanőt :SSS

Sztem ne aggódj, ha valaki szeret ak az ugy fog szeretni ahogy vagy :)))

2010. ápr. 28. 19:18
 29/35 anonim ***** válasza:
Nah tőled is képet ide, had vizsgáljuk meg nagy -e ami nagynak van mondva XD (link)
2010. ápr. 28. 19:51
 30/35 anonim ***** válasza:
Nekem mind2 eléggé kilóg, jobban, mint az átlagnál, de csak szépséghiba. Megesik (:
2010. ápr. 28. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!