Az egyik kisajkam sokkal nagyobb mint a másik, annyira hogy a jobb oldali az bőven "kilóg" a jobb oldali meg normális méretű és "bent is van". Ja és a jobb oldali (a nagyobb) az teljesen középen van és így a máikat is "eltiolja". Ez normális?
ht igen a fogalmazásom.xdxd
na de mindenesetre köszi a válaszokat.:P
04-25 11:24
Nem rossz az a kakastaréjdolog, mert jobban hasonlít a kisajkakra, mint amit én mondok; A félbevágott zsemléből kb 2 centire kilóg 2 szelet parizer. Sima, és szép a színe.
Összegezve; nem baj, ha kilóg, sőt ! Azt mondják, és azt tapasztaltam, hogy minél nagyobbak a kisajkak, annál nagyobb a libidó. És ez nagyon jó, igaz, fiuk ??
Akkor is, ha nem egyformák!!
Ha nagy a libidóóó az az igazán jóóó :-)
ha + lenne itt egy punci szépségverseny az is tuti jó lenne XD ;)
Szia, nekem mind a kettő nagy :S és félek is h nem fog tetszeni a páromnak ( nem tud róla és még nem is feküdtünk le, szűz vagyok) de ő annyira szeret, h sztem nem zavarná, bár a műtét nem tuti h segit mert én mikor csecsemő voltam ak is nagy volt és megműtöték, de visszanőt :SSS
Sztem ne aggódj, ha valaki szeret ak az ugy fog szeretni ahogy vagy :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!