Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az egyik kisajkam sokkal...

Az egyik kisajkam sokkal nagyobb mint a másik, annyira hogy a jobb oldali az bőven "kilóg" a jobb oldali meg normális méretű és "bent is van". Ja és a jobb oldali (a nagyobb) az teljesen középen van és így a máikat is "eltiolja". Ez normális?

Figyelt kérdés
bocsi tom szarul fogalmaztam de már tiszta para vok. :/lécci normális válaszokat...
2010. ápr. 24. 18:18
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

igen, normális...

általában a férfiak heréi sem egyformák...

2010. ápr. 24. 18:19
 2/35 anonim ***** válasza:
Mindegyik jobb oldali :D:D:D:D:D:D Meg k*rvára nem értem az egészet amúgy sem xDDDD
2010. ápr. 24. 18:20
 3/35 A kérdező kommentje:
jah bocsi a bal a nagyobbik...de ez nem ilyen miliméterrel nagyobb hanem bőven szemmel láthatólag..nem vmi esztétikus sztem..:s
2010. ápr. 24. 18:22
 4/35 anonim ***** válasza:
Na én vagyok megint a 2. :) Bocsi az előbbiért csak már annyit röhögtem ma, hogy nem bírtam :D Szerintem túlreagálod, mindenki a saját hibáit felnagyítja :) Ja és.. mindenkinek vannak hibái ;) Fogadd el :) Sajnos más megoldás nincsen rá, csak műtét :(
2010. ápr. 24. 18:24
 5/35 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat máris jobb kedvem lett.:P rem tényleg csak én reagálom túl..:)
2010. ápr. 24. 18:26
 6/35 anonim ***** válasza:
0%
Hallottál már arról,hogy kisajkak és nagyajkak?:) Az egyik kisebb a másik nagyobb.. :D Kérlek,vedd elő a biosz könyved,vagy neten nézz utána. :D
2010. ápr. 24. 18:53
 7/35 anonim válasza:

Szia!

Én fiú vagyok és csak megnyugtatásképp szeretném mondani, hogy minket ez egyáltalán nem zavar... Legalábbis a normális fiúkat biztos nem. Ott minden úgy szép, ahogy van! :)

21/F

2010. ápr. 24. 18:54
 8/35 anonim válasza:

Szerintem ahogy a szeme, karja, lába sem teljesen egyforma minden embernek, úgy van ez is. Felemás, hiszen nem szimmetrikusra teremtettek. Nekem is nagyobb az egyik, mint a másik, de miért is ne lenne esztétikus? Mindig a hibák teszik széppé az ember testét, mert attól lesz különleges. :)

24/N

2010. ápr. 24. 19:13
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
aki szeret az pont ugyanolyan jóérzéssel fog megdugni :)
2010. ápr. 24. 19:35
 10/35 anonim ***** válasza:
0%
hát nekem mindkettő "kilóg" és hát szerintem te még mindig jobb helyzetben vagy :D
2010. ápr. 24. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!