Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha benyálazod vagy "leköpöd" akkor tényleg jobb a maszturbálás? Tapasztalatok? Normális válaszokat . Köszi :D
Figyelt kérdés
bla bla bla2011. aug. 27. 00:08
1/9 stikkes válasza:
Inkább síkosítót használj! A nyál nem f*sza.
2/9 A kérdező kommentje:
akk is ha fiú vok? :D
2011. aug. 27. 00:27
3/9 stikkes válasza:
Fel sem merült, hogy lány vagy! :D
4/9 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. aug. 27. 00:58
5/9 anonim válasza:
Nekem nem jobb söt szeretenm ha csak a váladék nedvesiti, de probálgasd igy is ugy is.
6/9 anonim válasza:
ha nem vagyok annyira izgulva h természetesen nedvesedjen akk jó
7/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. aug. 27. 01:48
8/9 Mui Nani válasza:
A nyál kiszárítja ha sokáig csinálod úgyhogy nem ajánlom, bármi jó helyette ami mellette van : víz, tusfürdő stb
9/9 anonim válasza:
Én múltkor úgy jártam ahogy masztiztam (vertem a farkam) kidörzsöltem sebes lett
Egy hét hogy begyógyult
Addig nem tudtam verni
Ti jártatok már így??
Mit csináltatok, hogy begyógyuljon a seb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!