Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ilyen ez a világ? Mi...

Miért ilyen ez a világ? Mi értelme van ennek a koravén és könnyűvérű viselkedésnek?

Figyelt kérdés

Mielőtt akárki is leszólna : TUDOM, hogy kb. 1000.000.000. ilyen jellegű kérdés van már ezen az oldalon, de egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne kérdezzem meg, mivel még soha és sehol nem kaptam elég kielégítő választ erre a kérdésre.És NEM azért írtam ki a kérdést, hogy agyba-főbe dicsérjetek (csak mert az ilyen kérdéseknél általában ezzel szoktak érvelni a kommentelők), hanem mert egyszerűen kíváncsi vagyok rá, hogy ki mit gondol, és ha valaki helyesli, akkor MI AZ OKA ennek az egésznek?

Nos, gondolom, a sok rizsa után senkinek nem hiányzik, hogy különösebben ecseteljem ezt a kérdést, de a gyengébb ítélőképességűek kedvéért : Az a bajom, mint a többi embernek!Hogy a mai világban menőzésből elég sokan elvesztik a szűzességüket 12-14 éves korban, s ehhez társul a homo,-illetve biszexuálisokhoz méltó viselkedés, a divat majmolása (minden szemszögből).És ez miért van szerintetek?Mire jó ez?

Ui: Azért ne írjon senki, hogy lehurrogjon, tehát aki szerint unalmas már ez a téma, azt arra kérem, hogy NE ÍRJON IDE!Köszönöm előre is...

2010. ápr. 24. 00:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%
szted. sztem aki 20 éves koráig nem tudott találni magának senkit, azzal már nagy baj van!!!
2010. ápr. 24. 11:30
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Na tessék, te is nagyon okos vagy így ismeretlenbe....:)
2010. ápr. 24. 11:40
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Köszi =)
2010. ápr. 24. 11:41
 14/20 A kérdező kommentje:

04:02, nem dugunk...-.-"

Egyébként nekem azért "fáj" ez a dolog, mert egyszerűen sz*r látni, ahogyan a világ napról napra egyre rosszabb lesz, s végül tönkremegy.Sajnos én nem olyan könnyen fogom fel a dolgokat, mint egyesek, és igenis zavar, ha k*rvaként viselkedő 12 évesekkel találkozom.Sajnálom, de ez van...Egyébként az, hogy valaki 18-20 évesen, vagy a fölött veszti el a szűzességét, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem talált magának senkit...Ha jobban belegondoltok, arra is utalhat, hogy az az illető nem túl pasizós/csajozós, szerény személyiség, aki szándékosan nem vesztette el túl korán az ártatlanságát.Erre nem gondoltatok?Igaz, a mai világban ha valaki 15 évesen még szűz, az egy "lúzer", és csak ez a lehetőség léphet élbe...És tényleg írtatok tegnap óta enyhén szólva kiakasztó dolgokat is.Őszintén remélem, hogy egyszer még megváltozik ez a világ - jó irányba!

2010. ápr. 24. 20:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

11:01, te aztán tuti életed szerelmével tetted meg 14 évesen, mi? Te is ilyen kis "Májliszájruszos" k**va vagy :D mert aztán 16 évesen öreg hozzá az ember, mi? :D

szánalmas vagy...aztán remélem a Tibike vagy a Lacika vagy t*kömtudja ki életed nagy szerelme, ő majd jól otthagy 17 évesen, aztán nézelődhetsz, h. jajj, miért vele tettem meg először: mert ribanc vagy!!!

2010. ápr. 25. 01:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Mindenki azt csinál, amit akar egészen addig, amíg a másiknak nem árt vele. Lehet a médiára fogni, de akkor miért vannak olyan személyek, akiket nem érdekel hogy "csak akkor vagy ember, ha 13-14 éves korodban elveszted a szüzességedet, cigizel és minden hétvégén úgy beb*szol, hogy másnap azt se tudod, Sanyival, Lacival vagy a katyáddal voltál". Azok viselkednek úgy, ahogy mások előírták nekik akik hülyék.

Amúgy meg nekem van olyan barátnőm aki 14 évesen vesztette el egy buliban, a vendégszobában, a barátjával. Most 18 éves és együtt vannak még mindig. Szerintem semmivel sem rosszabb ember mint egy másik barátnőm aki 17 éves és még szűz.

Azt azért bevallom hogy szerintem is szánalmas egyének akikről folyik a téma, csak hát úgy gondolom, hogy az ő dolguk.

2010. ápr. 25. 16:45
 17/20 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű és nyilvánvaló.A média ontja magából ezeket a dolgokat, az emberek meg leutánozzák őket, hogy miért?Mert ők is népszerűek akarnak lenni.Így irányítja a tv, az internet a társadalmunkat.
2010. ápr. 25. 23:02
 18/20 anonim ***** válasza:
a válaszokat olvasva szörnyülködöm.miért? azt nem mondom el mert viccet csináltok mindenből ami igazábol lényeges tiszteletben tartani bizonyos szabályokat. ezek felrugásával jutott az emberiség ide ahol most van.és akkor csodálkoznak, hogy mást nem lehet hallani a hirekben, filmekben, hogy: "megcsalta, agyon verte , boldogtalanná tette stb.azt nem értem miért vannak azok az emberek felháborodva amikor ilyen szörnyüségeket látnak, mikor maguk támogatják a mindent szabad, senkinek semmi köze mit csinálok, stilust.
2012. jún. 12. 23:19
 19/20 anonim válasza:

Nos a válasz a következő a kérdésre, egy folyamatábrában szeretném szemléltetni a nyilak a ki irányít kit fogják jelenteni a zárójelben lévő szöveg pedig hogy mi ezzel a célja:

Éppen esedékes hatalom(Emberek hülyítése ezáltal saját hatalmuk megszilárdítása ----> Média(Pénz szerzés az által hogy a hatalmat segítik az emberek elhülyítésével) -------> Celebek (az eszköz a média kezében a hatalom céljának megvalósítása érdekében) -----> Civil, polgár társadalom (menőnek lenni azzal hogy cirkuszi majmot csinál magából a celebek mintájára)

akik pedig ellen tudnak állni ennek a folyamatnak őket nevezzük úgy hogy anarchisták, értelmiségiek, bölcsek. a válasz ilyen egyszerű.

mellékesen nekem mind ez azért fáj, mert a jelenlegi rendszer melybe ez az elhülyülés igazán lángra kapott, egy olyan rendszer amit a leghülyébb nem neveznem magyarnak irányít, Orbán Viktor személylében. és ha ilyen ember a vezető, akkor a gazdaság, ezzel az életszinvonal is folyamatosan romlik.

18/F

Anarchista vagyok, és ha valaki megkérdezi honnan van nekem erre az egészre rálátásom annak jelezném hogy az intelligenciám átlagon felüli, a felfogásom gyors, és többet éltem már meg, mint a legtöbb felnőtt magyar ember. Azon ritka emberke egyike vagyok akik köpnek a propagandákra, de nem vagyok paraszt. normális ember vagyok.

figyelmetek köszönöm! :)

2012. jún. 20. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Száz éve ugyanez ment, ha nem hiszed, olvasgass népi szociográfiákat (pl. Puszták népe). Pedig azóta felgyorsult a nemi érés (főként a jólét hatására), jóval korábban serdülnek a fiatalok.

A homoszexualitás nyilván elfogadottabbá vált napjainkban. Régebben is létezett, de mivel (főként vallási okokból) nem volt elfogadott és súlyos szankciókkal sújtották, ezért kevesebben vállalták fel és a legtöbben inkább egész életükben rejtőzködtek.

Amúgy meg ha a társadalom és a kultúra helyén tudná kezelni a szexualitást (nem elfojtaná, szégyellné és betegesen titkolná, idióta korlátok közé szorítva és bűntudatot keltve az emberekben, illetve nem egy egós, megvásárolható, "menő leszel tőle" dologgá degradálná), akkor nyilván más lenne a helyzet.

2012. jún. 21. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!