A trendi világ paradoxona. Hogy is van ez?
Amikor olvasom itt a jobbnál jobb válaszokat a jobbnál jobb kérdésekben, a következő dolgokra lettem figyelmes a szüzesség életkori elvesztésével kapcsolatban. (azért írok ilyen bonyolultan, hogy komolynak tűnjön ^^ )
- a fiúknál az a jó, ha fiatalabb korban veszítik el
- a lányoknál az, ha később
- egy átlagos kapcsolatban a fiú az idősebb
Namármost ez a három adat nem létezhet egyszerre :D Kivéve, ha feltételezzük fiatal r*bancnak nevezett lények létezését, vagy egy idősebb "tanítónőt". Vagy azt, hogy valamelyik adat hibás... hogy is van ez? :D
(nem, nem az a kérdés, hogy hogyan helyes, nem kérek erkölcsprédikációt, csak annyit, hogy hogyan is gondolják ezek az emberek az egészet.)
Ok,ezeket nem kell összevonni.Amúgy meg nem konkrétan arról szól a dolog,hogy kinek mikor ideális elveszíteni-én pl azt sem tartom jónak,hogy egy fiú 14-15évesen elveszítse...sőt,szerintem ebben az életkorban-lehet fiú vagy lány-nem ezen kellene problémáznia valakinek...főleg amikor megkérdezik itt,hogy 15évesen lefeküdjön-e egy 40 évessel...pff...akkor veszítse el mindenki,amikor megfelelően érett rá és rendelkezik egy olyan párkapcsolattal,ahol szerelem,szeretet,bizalom és tisztelet van a másik iránt,ne pedig hóbortból,mert az olyan "trendi"...bár ezt a hülyéknek meg az okoskodó tizenéveseknek(akik mindenkitől tapasztaltabbak,ugye...) lehet magyarázni...
20/L
Jó, én ezt értem (: Csak a nép ellentmondó információkkal bombázott, de ezek alapján a "valamelyik adat hibás"-variáció van érvényben :D
Csak annyit akartam, hogy akik ezeket állítják, elgondolkodjanak, hogy vajon tudják-e miről is beszélnek...
Én megoldottam a rejtélyed:
egy fiú (legyen mondjuk 23 éves) elvesztette 15 évesen.
egy lány (mondjuk 17) elvesztette 16 évesen.
És ők összejönnek :)
A fiú előbb vesztette el (fiatalabban), a lány később (idősebben), de a kapcsolatukban a srác mégis idősebb.
Ez nem Nobel-dijas kutatás, de mindhárom benne van és ugyanúgy, ahogy a "megfigyeléseid" igazolták :D
23/F...(kérdező, kiváncsi vagyok a válaszodra)
na...akkor én így gondoltam:
Sanyika 23 éves...15 évesen vesztette el a szüzességét Irénkétől, aki 52 volt :D
Bea 18 éves, 17 évesen veszítette el a nagypapájától, Sanyi bácsitől, aki már sajnos nem él, mert a vér kiment az agyából a farkába, és elhalt az agya :D XD
És most Sanyi és Bea találkoznak...először, buliban. Sanyi 23, Bea 18...Sanyi 2 évvel fiatalabb volt, mikor elhagyta a szüzességét...és most Beával összejön...és ő lesz a kapcs.ban idősebb. Bea később veszítette el, mint Sanyi..(2 év), és most a kapcsolatukban mégis fiatalabb. Szóval:
Sanyi előbb veszítette el (15)
Bea később (17)
És ad.3.: mégis Bea a fiatalabb a kapcsolatban :)
Na erre varrjál gombot XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!