Mit gondoltok hogy a mai fiatalok átlagosan 14-15 évessen már elveszitík a szüzességüket? Hova halad a világ? Pedig régen a nászéjszakán vesztették el.
nem
régen 14-15 évesen már gyerekeket szültek.
azt gondolom hogy a nászéjszakán elveszíteni ostobaság, mert ez olyan "zsákbamacska", már összeházasodtak és akkor ott derül ki hogy szexuálisan esetleg nincs meg az összhang, nincsenek egészen egy hullámhosszon. ez sz@r lehet.
amikor régen 15 évesen férjhez mentek meg gyereket szültek, az kényszer volt. az is sz@r lehetett.
és hogy attól érett egy gyerek a szexre mert már maszturbál, ez is totál baromság. testileg érett, lelkileg nem.
egyébként meg, mindenki máskor érik meg lelkileg egy rendes normális szexuális kapcsolatra. van aki akár 17 évesen már érett lehet, van aki 21 évesen. nem lehet túlságosan korhoz kötni, csak úgy kb behatárolni.
egyébként pedig, bár ez már tényleg csak az én privát véleményem, saját tapasztalatra alapozva, szerintem az ember érzi ezt saját maga. ha kivárja! én most is meg tudom mondani hogy úgy 19-20 éves koromban éreztem hogy na mostmár tényleg nyugodt szívvel tudnék és akarnék szeretkezni olyan fiúval akit tényleg szeretek és biztos nem bánnám meg. és nem is bántam meg, szóval most merem azt hinni hogy igazam van.
21L
Azt nem értem, minek kéne várni...
És ha sose találom meg az igazit? Akkor szüzen halok meg?
Ne csináljunk már ebből ekkora kérdést, emberek! Én 14 évesen vesztettem el, és sose bántam meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!