Mit gondoltok hogy a mai fiatalok átlagosan 14-15 évessen
már elveszitík a szüzességüket? Hova halad a világ?
Pedig régen a nászéjszakán vesztették el.
Az tényleg igaz, hogy régebben már 16 évesen szűltek az "asszonyok",de szerintem akkoriban az abortusz sem volt olyan elterjedt és szerintem ki is utálták azt a nőt,aki elvetette a gyerekét v. házasság nélkül esett/szűlt gyereket.AMúgy szerintem régen is volt sex a 14-15 éveseknél, csak nem bodbták nagy dobra.Manapság meg mindenhol a szexről hallani és olvasni, csak emelett lemarad a felvilágosítás.Szóval csak azt látják, hogy mindenki szexxel és azt hiszik ez a menő+a legtöbben azt gondolják, hogy csak akkor tarhatják meg a párjukat ha lefekszik vele.Ha védekeznének,nem lenne gond,mert legalább kiélik magukat illetve megtudják mire van szükségük a szex terén, viszonta védekezés nélküli közüsélst már nem tudják feldolgozni és vagy bepánikolnak és hülyeséget tesznek vagy szülői szigor miatt elvetetik.
2010. febr. 8. 06:38
12/47 anonim válasza:
lelkileg felkészülni nem magára az aktusra, meg a pettingre kell, mert abban nincs semmi olyan megrázó, amire egy 10en éves lány éretlen lenne, hanem a megfelelő védekezésre kellene 100000x jobban figyelni a nem kívánt terhesség és a betegségek elkerülése végett. sokan túlmisztifikálják ezt az egész szexualitás-témát, pedig sokkalta egyszerűbb mint ahogyan azt elképzeli az aki még nem szexelt senkivel sem
2010. febr. 8. 06:47
13/47 anonim válasza:
Jaj ne légy már ilyen demagóg!
Persze, hogy régen a nászéjszakán vesztették el, de tudod hány évesen adták őket egymáshoz? 14-15! Bizony, nem kellett ám megvárni, hogy mindketten elvégezzék az egyetemet, megkapják a lakáshitelt stb.
2010. febr. 8. 07:51
14/47 anonim válasza:
Semmi különös.
Az én időmben is 14 volt(éppenhogy) a lány mikor elvettem neki.
a középkorban meg 14 évesen már régen feleségek voltak.
2010. febr. 8. 13:27
15/47 anonim válasza:
szerintem nem azzal van a baj,hogy ha valaki 14-15 évesen elveszti a szüzességét,hanem azzal van a baj,hogy kivel?! sokszor nem veszik észre,hogy kihasználják,vagy pedig tudják és még úgy is lefekszik azzal a fiúval..:S
vagy rosszul gondolom? lehet hogy még kicsi vagyok ehhez,de én így gondolom.
L/13
2010. febr. 8. 14:08
16/47 anonim válasza:
Persze az jól hangzik hogy házasság után lehet csak szex, de ha valaki 14-15 évesen ment régen férjhez akk az már más.
A nagymamáink itt osztják hogy nem szabad elsietni meg ilyenek de az ő korukban lehet őkis ugyanezt cisnálták.
2010. febr. 8. 16:10
17/47 anonim válasza:
velem le akart feküdni a pasim (melelsleg 14 leszek) de higgadtan elutasítottam, mert még nem vagyok kész. mondtam ha szeret megvár.
erre szakított rá két hétre a rohadt köcs.ög.-.-
2010. márc. 20. 20:37
18/47 anonim válasza:
20:37
Normális pasival kell összejönni, akiről tudod, hogy megőrül érted.
2010. márc. 20. 21:00
19/47 anonim válasza:
Nem értem,hogy miért baj az,ha egy 15 éves lány szereti és megbízik a barátjában annyira,hogy odaadja neki a szüzességét.Persze,nem úgy,hogy a lány15 míg a fiú22...
ha 15 éves a lány a barátja meg 16,szerintem semmm gond nincs azzal,ha együtt fedezik fel a testiséget. :)
2010. márc. 20. 21:19
20/47 anonim válasza:
szerintem nincs azzal semmi baj ha a kisfiaink majd azzal jönnek haza az ovibol hogy anyu ma kiverte nekem az ovonéni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!