En egy 14 eves lany vagyok es mar nem szuz. Szuleim elakanak vinni nogyogyashoz h kivizsgaltassanak mert mindig van valami bajom. A nogyogyasz megtudja mondani a szuleimnek h mar nem vagyok szuz?
Az a baj, hogy ez már lassan társadalmi probléma, ezért vagyunk többen kiakadva az ilyen sztorikon.
Keféljen akivel akar, senkit nem érdekel, nem is ismerjük ezt a csajt, - de azért ha a mi gyerekünkről lenne szó, biztos nem így reagálnánk. Aki itt bólogat, hogy persze kislány, csináljad, az még vagy önmaga is gyerek, vagy legalábbis nem szülő.
Aki megbotránkozik, valószínűleg felelősségteljesebben gondolkodik erről a dologról.
Különben meg mindenki úgy szarja el az életét, ahogy akarja! Ha elég érett ahhoz, hogy el tudta dönteni egyedül, hogy ágyba bújuk a pasijával, akkor megoldja a problémát is az anyjával. Hát ennyi. Én voltam hülye, hogy kiakadtam....
"de bakker!" - így anyukáddal beszélj! Én nem ütöttem meg még hasonló hangnemet sem.
Az, hogy neked "bejött" az élet (gondolom, kb. 40 éves vagy, és azóta tart a 16 évesen kötött kapcsolatod), az még nem jelenti azt, hogy normális, ha egy 14 éves lánynak nemi gondjai vannak. "Mindig van valami bajom" - ezt írja. Akkor szerinted mégis mi lehet az...?
Továbbá: 14 és 16 éves kor között igen jelentős fejlődésen megy keresztül egy ember testi, lelki, szellemi szempontból. Ezért is nevezik az előbbit gyermekkornak, a másodikat pedig fiatalkornak.
A 14 éves tegnap még a Barbi babát fésülte (bár, ha ilyen a vérmérséklete, akkor nem is gondolkozom tovább, mit csinált még azzal babával... )
Ha 16 éves lenne, bele se szálltam volna ebbe a vitába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!