En egy 14 eves lany vagyok es mar nem szuz. Szuleim elakanak vinni nogyogyashoz h kivizsgaltassanak mert mindig van valami bajom. A nogyogyasz megtudja mondani a szuleimnek h mar nem vagyok szuz?
Ez sok mindentől függ, például megvan e még a szűzhártyád (véreztél e), vagy hogy mennyire jó fej a nőgyógyász :)
Szerintem ha őszintén beszélsz vele, nem fogja elmondani.
Menj el egyedül egy tinédzser ambulanciára. Vagy gyermek nőgyógyászatra. Miért kellene a mamádnak elcipelnie téged? Ha elég nagy vagy a szexhez, elég nagy vagy ahhoz is, hogy a dolgaidat elintézd és orvoshoz menj.
A visszatérő nőgyógyászati probléma pedig tényleg komoly! Tessék komolyan venni!
Egyébként igen a nőgyógyász látja, hogy nem vagy szűz. De azt nem tudja megmondani, hogy mitől vesztetted el a szüzességedet (ha mindenképpen hazudni akarsz anyádnak, mondhatod, hogy egy tampon volt – a nőgyógyász viszont valószínűleg gyanakvóan nem veszi be ezt a dumát. Én pl valóban tamponttól vesztettem el, nem amikor beraktam, hanem amikor ki akartam venni és már háromszor akkora volt. :DD)
Senkit nem akarok megbántani, de nehogy már a szüleinek ne legyen joga megtudni, hogy mi van a gyerekükkel!! Egy 14 éves KISLÁNYNAK vannak JOGAI, a szülőknek meg nincsenek???
El lehet menni dolgozni, eltartani magát, akkor majd lesznek jogai!!
Szóval a kérdésre válaszolva: REMÉLEM, MEGMONDJA A DOKI HOGY MÁR NEM VAGY SZŰZ!!+
Én barátnőmnek ott állt bent az anyja, pedig már 17 volt :)
Igaz, azért rángatta el, mert tudta mit műveltem a lányával :D
"Kedves negyedik válaszadó! Szerintem nem kéne ítélkezni anélkül, hogy ismernéd a körülményeket."
Nem ítélkeztem, ezen a fórumon a véleményünket mondjuk el, ezt tettem én is.
Ha ítélkeznék is, nem a kislány fölött tenném, hiszen ebben a fordított világban nem csoda, hogy nem tudja, mit szabad és mit nem... A negatív véleményem inkább azoknak a válaszolóknak szól, akik felnőtt létükre (már ha van köztetek ilyen), azzal etetnek egy 14 éves kislányt, hogy ilyen meg olyan jogai vannak....!!!
Egy gyereknek megmondom, mihez van joga: ahhoz, hogy a szülei biztosítsák számára a mindennapi ételt, évszakhoz illő ruházatot, fedelet a feje fölé, a taníttatást és a HELYES ERKÖLCSI NEVELÉST!!! stb.
Nincs joga: HAZUDOZNI és KEFÉLNI össze-vissza!!! Nehogy már a szülő csússzon-másszon a gyereke előtt, és elnézze, hogy k*va lesz belőle!!!! Abba nem gondoltok bele, hogy ha bármi történik a lánnyal, azonnal a szülőt vonják felelősségre??
Az lenne a minimum, hogy elmondja az anyjának, hogy mi a helyzet - ha már így alakult!
Egyébként meg remélem, kap olyan pofont a nőgyógyászati vizsgálat után, hogy a taknyán csúszik hazáig!!!
Lehet lepontozni, csókolom!!
Én nem írtam, hogy joga van :D De igazából más az, hogy hazudik, meg más az, hogy nem mondja el (bár a javaslatok közt láttam hazugságra buzdítást is :))
Viszont tényleg segítséget kért, nekünk nem feladatunk őt nevelni (főleg, hogy nem is ismerjük!), hanem próbáljunk csak a legjobb tudásunk szerint segíteni, ha már ő úgy érzi, hogy a szülei nem tudnak (és most teljesen mindegy, mennyire jogosan érzi úgy).
Némi respect, nemcsak a nagy erkölcsök, hanem a kérdező felé is.
(Mellesleg ha nem beszéli meg a szuleivel, akkor ott komolyabb gondok vannak, amin nem hiszem, hogy egy pofon segítene.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!