Szerintetek gáz, hogy 21 évesen szűz vagyok? Soha se volt barátnőm, még nem is csókolóztam.21/f
hát hasonló vagyok én is hasonló korral :D
nálam viszont azért maradtak ki a csajok a tizenéves időszakomból, mert a középsuliba, ahová jártam csak alig pár lány járt, és így nem tudtam megszokni a lányok közelségét
de a megoldásra rájöttem, és neked is ezt tanácsolom hogy járj társaságba, vagy menj el sportolni valamit pl: futni, és meglátod idővel, ha nem is gyorsan, megismersz embereket, köztük rengeteg lányt
mindent bele, és sok sikert
Olyan vagy mint bátyám :D:D:D legalább is én nem tok róla h lett volna neki vmi xD
mondjuk ha félénk vagy akk sztem nem gáz... de ne félj :) nem lesz semmi baj :):):)ha akarsz kérdezni akk privi :)
am sztem úgy lenne a gáz ha nagy menőt játszánál h casanova vagy meg minden azt közbe meg semmi
de sztem így egyáltalán nem gáz :):):): 17l
nem gaz..eggyaltalan... :)
16/L (T.)
sztem valtoztathatsz kicsit az oltozekeden..
marmint vmi tapadosabb felsot vegyel fel..,marmint olyasmikbe oltozz ;) ne inget..csak tipp :)
Nem gáz. Én is az vagyok és nem érzem annak. Az a gáz, aki ebből presztizs kérdést csinál belőle. Nem mindenki egyforma, vannak eltérő emberek is.
Teljes egészében elítélem azt, ha valaki emiatt lenéz valaki mást. Vagy épp ezért próbál benne kisebbségi komplexust kialakítani. Akinek kelleni fogsz, az úgy is leszarja.
A képfeltöltés meg szerintem felesleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!