Ciki ha valaki 15 évesen elveszti a szüzességét? Mármint nem túl korai? 15F
Igen sztem gáz. Én azon az elven vagyok, hogy csak akkor tedd meg ezt a lépést, ha már van megfelelő egzisztenciád, mert akár véletlenül is becsúszhat a gyerek, az óvszer és a fogamzásgátló sem nyújt teljes biztonságot, így semmi értelme fiatalon se egy fiúnak, se egy lánynak elszúrni az életét, a kicsiről nem is beszélve, az abortusz meg egyértelmű gyilkosság. Ez a véleményem, gondold át...lehet te vagy az a kicsi százalék aki hibás óvszert vett, vagy nem hatott a fogamzásgátló.
A bátyám így szúrta el az életét. Ő is úgy gondolkodott mint sokan és tessék...
na nehogy már te 13 barátnöd 18 hat mit akarsz csinálni vele te? gondolod hogy szűk 7 cm rel lehet szeretkezni. egy 18 éves csaj manapság rá se néz egy gyerekre hanem inkább egy 23 évest választ amelyiknek legaláb 23 cm. HAHAHA Ha HA HA HA HA 5 évesen én is ezt hazudtam. Ha HAHA HA.
Amugy 15 évesen elveszti valaki akkor abbol ne mondjam meg ki lesz. Ugye ne? :)
Én példaul nem szerem ha 40-50 ember mondja nemkem hogy SOGOR. :D Na meg ha beválik az elméletem akkor azt se szeretem ha befötesüvegbe teszema ....
Atan ha sokat kuffant mire 18 lesz ojan pofaja lesz mint egy 60 éves ribinrk és a lábai közt a hadjereg napozhat mert elfér. HAHAHA
Bocs ha gonosz vagyok.ÉN nem akarok az lenni. "egyszer megjavulok én"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!