Amikor elveszti egy lány a szüzességét minden esetben vérzik-e? és ha igen akkor nagyon? :/ s18/L
Miért lenne ciki?
Hidd el örülni fog neki.
Egyébként általában vérezni szokott.
Nem csak a vérzésből, de a viselkedésedből is rájön, hogy szűz vagy! A vérzés pedig a szűzhártya sérülése miatt van. Léteznek nagyon tágulékony szűzhártyák, amik nem véreznek, mert nem is szakadnak el az első néhány alkalommal, és van akinek sportolás közben átszakad, ami megint csak nem vérzik az együttlét során!
Egyáltalán miért gond ha szűz vagy! Az én feleségem szűz volt, és mégis jól elvagyunk immár 17 éve. Tudtam hogy az, megbeszéltünk mindent egymással.
Ha most lennék fiatal a lelkemet eladnám egy szűz barátnőért!
:D
Az elsőnél én egyáltalán nem véreztem, és egy kicsit sem fájt. Szóval ez egyén és partnerfüggő. :) Amúgy a viselkedés is tényleg árulkodó lehet.
Cikinek meg egyáltalán nem ciki. Ha komolyan (hosszútávra) gondolja a dolgot, még örülni is fog.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!