Mit gondoltok a szüzességi fogadalomról?
mert én szeretném, hogy csak házasságkor...MErt az olyan szép ,hogy nem csak azért van velem ...
Ti mit goondoltok erről?A srácokat ez taszítja? Vagy meghátrálnak tőlE?
Mit gondoltok erről?
én vallásos vagyok és mindenki ezt mondogatja a suliba (katolikus gimi) és már elegem van ebből a házasság előtt ne,mert azzal tönkremegy a kapcsolat,meg vége a gyerekkornak...bár nem hinném,hogy 2 éves kapcsolat és majdnem 17 éves fejjel még annyira gyerek lennék
én úgy gondolom,hogy ez szép dolognak számított a nagyszüleink idejében,amikor 20 évesen házasodtak.De ma már ez nem így van ma az emberek 30 évesen házasodnak és ahogy már többen is írták egy fontos momentuma a kapcsolatnak a szex.
Am ez a legtöbb pasit sztem taszítja.Nem azt mondom,hogy feküdj le a barátodal 1 hét után,de azért ha szereted és ő is szeret nem kell házasságig várni.Főleg,ha a srác már nem szűz,mivel igényelni fogja a szexet,és ha a kielégülést nem kapja meg semmilyen formába előbb-utóbb más fele fog kacsintgatni.
de a Te döntésed!
Szia, 15 evesen ismertem meg a ferjemet. Egy kozossegbe jartunk, rengeteget beszelgettunk, setaltunk... Es most 20 evesen itt ulok a kozos lakasunkban.( o 23 eves)
Erintetlenul hazasodtunk mindketten, es persze engem is foglalkoztatott a dolog, hogy mi van ha nem illunk ossze a haloszobaban?! De mara hatarozottan annak a hive vagyok, hogy olyan nincs hogy ket ember nem illik ossze! Kell turelem es ido, na meg rengeteg gyakorlas. Ha egy emberrel sok idot toltesz akkor ismered ki igazan, na ez itt sincs maskent.
A ferjem a legjobb baratom, szeretom es segitotarsam! Nagyon jo a hazassagunk es a hazaseletunk is. Az elso perctol minden jol mukodik.
En arra biztatlak, hogy talald meg Azt az embert a sok kozul!
Es csodak vannak!!!!! My life is a miracle! ;)
Ha valaki olvassa ezt a távoli jövőben, mert érinti a kérdés, elmondom az én történetemet:
15 voltam, amikor először szeretkeztem az első barátommal. 2 hete voltunk együtt. 3 évig jártunk.
A következő barátommal 2 hete voltam együtt amikor szeretkeztünk. 1 évig jártunk.
A vőlegényemmel 2 hete jártunk amikor szeretkeztünk (előbb is, talán az első napon megtörtént volna, csak akkoriban még nem volt hely, így egy házibuliban tudtunk először együtt lenni)
7 éve vagyunk együtt és most jegyeztük el egymást.
Egyáltalán nem attól függ, hogy egy fiú mennyire szeret vagy mennyire fog szeretni, hogy mikor fekszel le vele. Leginkább szerencse és jó emberismeret. De leginkább szerencse.
Olyan is volt, hogy összeboronálódtam valakivel de nem lett belőle párkapcsolat. Nem kell a szexet magaslatokra emelni, egyszerűen akkor és azzal kell szexelni, amikor és akivel te nagyon akarod. Akkor pedig már mindegy, hogy lesz-e belőle párkapcsolat, hisz ugyanazzal a szándékkal jössz össze valakivel: hogy akkor, ott jól érezzétek magatokat.
(nem a heti 5 különböző partnerre gondolok, ne végletekben gondolkozzunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!