Mit gondoltok a szüzességi fogadalomról?
mert én szeretném, hogy csak házasságkor...MErt az olyan szép ,hogy nem csak azért van velem ...
Ti mit goondoltok erről?A srácokat ez taszítja? Vagy meghátrálnak tőlE?
Mit gondoltok erről?
jah 14 évesen én is ezt akartam :D
amúgy van olyan pasi aki vonzónak találja h "ellenállsz".
aztán igyekszik megdönteni :D
És ezzel mindenki ígyvan? Nem jó dolog ez?
És most ezt nem ijen jajj mert a biblia azt mondja...címszóval gondoltam...
megkell válogatni nagyon ,hogy tényleg ki lesz az a férfi akinek odaadod a szüzességed.de ha házzasságig vársz az szerintem nem jó ötlet.egyrészt úgyis kívánni fogod a szexet,hiszen az természetes dolog és jót tesz az ember testének-lelkének.ha a nászéjszakán vagy együtt elsőnek valakivel nem lesz jó,hiszen tapasztalatlan leszel nagyon,és pl.ha nem illetek össze a szexben akkor mit csinálsz rögtön elválsz?
ne érts félre nem azt mondom,hogy rosszul gondolod,hogy nem fekszel össze mindenkivel,én sem tettem.
hát a helyesírási hibád amúgy jobban taszít mindenkit.
de amúgy tényleg a szex jó dolog és nem jó ha nagyon tapasztalatlan vagy.hány éves vagy?még nagyon fiatal és éretlen lehetsz,de pár év múlva máshogy fogod gondolni.
Szerintem ez nem feltétlenül jó dolog, mert akárki akármit mond, a szex meghatározó része a kapcsolatotoknak.
Összeházasodtok és tegyük fel, nem lesz vele jó a szex. Az meg mind a kettőtöknek kudarc, és akkor ott a házasság, persze, nem azt mondom, nem ettől lesztek boldogok vagy épp kevésbé boldogok de a kudarcok megtörnek egy kapcsolatot.
Attól, hogy házasság előtt szexelsz valakivel, nem azt jelenti, hogy csak azért van veled, hogy szexeljetek.
Ha kívánod, csináld. Megfelelő védekezéssel persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!