Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok a szüzességi...

Mit gondoltok a szüzességi fogadalomról?

Figyelt kérdés

mert én szeretném, hogy csak házasságkor...MErt az olyan szép ,hogy nem csak azért van velem ...

Ti mit goondoltok erről?A srácokat ez taszítja? Vagy meghátrálnak tőlE?

Mit gondoltok erről?

2010. márc. 29. 20:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Én nem sürgettem a dolgot, mint a mai fiatalok 15 évesen... gondoltam egyszer úgyis eljön az ideje, ha már felkészül rá az ember lelkiekben is. Bár azt konkrétan nem "kötöttem ki", hogy csak házasság után szeretném elveszíteni. Aztán bő egy éve megtörtént, és mára már biztosan sajnálnám, ha addig várnék vele, meg egy idő után már annyira megkívánnád a párod:) Ez az én véleményem, de mindenki maga dönti el, hogy neki mi a jó és hogyan alakítsa az életét:)
2010. márc. 29. 22:03
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

16/L

14 évesen még el voltam bűvölve egy ilyen hallatán. hogy ez milyen szép. és akkor még én is gondolkodtam, de ha most belegondolok, elmúlt ez az érzés. szexuálisan érettebb lettem, rájöttem, hogy a szex fontos egy kapcsolatban, és amit már előttem is írtak páran, nem jó,ha a nászéjszakán derülnek ki dolgok :/

én már nem bírnám ki fogadalommal, az biztos, bár nekem már úgyis késő :D

2010. márc. 29. 23:08
 13/25 anonim ***** válasza:
azt gondolom, h ökörség. mint azt már sokan leírták előttem. a family guy-nak is volt egy erre vonatkozó része :D
2010. márc. 30. 08:45
 14/25 anonim válasza:
68%
Szerintem pedig a szüzesség egy olyan dolog, amit csak egyszer lehet elveszíteni, ezért úgy kell döntened, ahogy a lelkiismereted diktálja, ennyi. . . és ne hallgass másokra, nekik semmi joguk nincs a te életedet befolyásolni, legkevésbé alakítani.
2010. márc. 30. 09:49
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is fogadtam ilyet, de aztán nem bírtam megtartani. Nem is bántam meg hogy belevágtam a szexbe, mert úgy mentem férjhez ahhoz akivel elvesztettem a szüzességem, hogy tudtam milyen klassz vele szexelni. Egy barátom menyasszonya szüzességet fogadott, a barátom ki is várta az esküvőt, mert rendes fiú, és úgy megszívta mint torkos borz. Nem tudtak szexelni utána sem, soha!Vaginizmusa volt a csajnak. Persze válás lett, és nagy balhé. Kell ez neked? VAgy szeretnél valakivel kitolni ennyire? Nem kell szexelni bárkivel, de egy papír megírásásig sem kell várni vele, mert nagyon rosszul sülhet el.
2010. márc. 30. 12:19
 16/25 anonim válasza:
100%
Én hülyeségnek tartom. A szexnek nagyon fontos szerepe van a párkapcsolatban. Ki kell próbálni, hogy működik-e egyáltalán a szex. Nehogy később a kapcsolatra menjen rá.. És hidd el, ha lesz barátod, tudni fogod, hogy nem csak azért kellesz neki (ha nem 2 hét után adod oda magad, hanem amikor már biztos vagy a saját és az ő érzéseiben) Amúgy meg szerintem a srácoknak se túl bejövős ez az 'eszme'
2010. márc. 30. 12:38
 17/25 anonim ***** válasza:
Egy csomó férfinak imponál az ilyesmi. Csak addig ugye ki kell bírnia valahogy.
2010. márc. 30. 14:31
 18/25 anonim válasza:
66%

"egy csomó férfinak imponál..."

IMPONÁL A FASZT

2010. márc. 30. 14:39
 19/25 anonim ***** válasza:
48%
AZ IMPOTENSEKNEK IMPONÁL,DE NEKIK NAGYON
2010. márc. 31. 11:36
 20/25 anonim válasza:
kor?
2010. márc. 31. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!