Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért veszítik el a szüzességü...

Miért veszítik el a szüzességüket a mai lányok általában manapság nagyon korán (15-16 éves korban)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 21:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

HÁt tököm tele van már veletek!

Ki nem sz@rja le,h mikor ki és kivel veszíti el,ha ő jónak látja csinálja és vagy rájön h hülyeséget csinált,vagy meg jó neki úgy ahogy van.

Nehogymá más döntse el,meg bírálkodjon azon,h mikor húzzák meg!Ha már 11-12évesen bizsereg a nunci és van egy szerencsés csávó a közelben,akkor mit tehetnek az "öregek"?Semmit!

Én 17 vok,fiú és még szűz!A csajok tiszteletre méltónak tartják,a pasik meg lúzerségnek,h valószinűleg szüzen leszek 18 éves.

Ha csaj lennék mondjuk én is tuti várnék arra a rohadt 15évre,de után tuti kefélnék ha lenne pasim.Sőt megkockáztatom,h ha nagyon belejönnék még ribanckodnék is,hiszen ha jól nézel ki,csak egy csettintés és van is aki megk.ú.r és jól éreztem magam,azzal meg nem kell kefélni aki állandóan dicsekszik és elkürtöli mindenkinek és talán még a ribanc titulust is megúsznám.

2010. márc. 26. 08:04
 32/42 anonim válasza:
az összes kommentet elolvastam. pf... mér lenne valaki ribanc mert 14 évessen elveszíti?! én 14 vagyok (igaz nemsokára 15) még szűz de a barátommal már közel jrunk a szexhez elég régóta járunk már és szerintem nem gáz ha elveszíteném vele nem érezném magam ribancnak. Az a ribanc aki ennyi idős és minden héten mással kuratja megét erről ennyit.-.-
2010. márc. 26. 08:43
 33/42 anonim ***** válasza:
ciki az osztályba..plusz szabadulni akarnak ...
2010. márc. 26. 09:00
 34/42 anonim ***** válasza:

Sajnos az emberek többségének az értékrendje teljesen más, mint amilyennek lennie kéne és ezért is viselkednek így. A média meg beszennyezi őket. Amit látnak maguk körül ők is azt fogják utánozni. (legtöbb filmben is így viselkednek a fiatalok mindenhol ezt látják) Azt hiszik ciki szűznek lenni és, hogy így a fiúk is jobban felfigyelnek rájuk. Miközbe észre se veszik, hogy csak azok a fiúk fognak emiatt jobban felfigylni rájuk, akiknek csak ezért kellenek.

16/L

2010. márc. 26. 09:09
 35/42 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki rib@nc hogy X évesen elveszti. Hanem attól hogyan van tálalva.

Pl.: 14 a lány és van egy 25 éves f@szija. Dúl a láv meg mit 'tom én! Könyörgöm ott kéne azt a srácot a Dunába lőni mert összeállt egy gyerekkel! Mert tuti hogy nem a két szép szeme miatt van vele. (Azért mert fiss, és érintetlen)

Pl.: 14 éves és van egy 15 éves f@szija. Dúl a láv meg minden. Rendben. Ha kellőképpen védekeznek csinálják. Meg lehet érteni.

Pl.: 14 éves, diszkóba járó és több f@szt fogtam mint kilincset típus. Na ők még egy nagy kedvencem. Pofáznak nekem hogy így keféltem, meg úgy dugtam...! Azért álljon már meg a menet! 15 sincs de már azt hiszi hogy ő szarta a spanyol viaszt mert a bnői mögötte kullognak ezen a téren. Aztán mondjuk ha egy felsőbbtagozatos alányúl a suli retyójában, a hallottak miatt, akkor meg ő lesz az áldozat.

Sztem el kéne gondolkodniuk ezeknek a lányoknak mielőtt bármit is tesznek. De sztem a legtöbbje odáig jut el ezzel a komival hogy: blablablabla ne dugj 14 évesen. "Hülye p*cs! Csak azért is felcsináltatom magam!"

19/F

2010. márc. 26. 10:08
 36/42 anonim ***** válasza:
Előző kommmentemhez hozzáraknám hogy tisztelet a kivételnek!
2010. márc. 26. 10:13
 37/42 anonim ***** válasza:
90%

Én 16 voltam és azért mert szeretem. Most leszek 19 és még mindig ugyanez a helyzet. Ilyen egyszerű:)

Viszont előtte is volt, hogy mondhatjuk szerelmes voltam, de én 16 éves korom előtt szerelem ide vagy oda nem feküdtem volna le senkivel. Pl. azért nem, mert 17 évesen volt egy olyan eset, hogy hiába csináltunk mindent jól kiszakadt az óvszer és eseményutáni meg stb. Még 17 évesen is teljesen ki voltam miatta hetekig/hónapokig még mindig összeszorul a gyomrom ha arra a napra gondolok. És nem tudom elképzelni, hogy tudná ezt kezelni egy 14-15 éves. Persze sokaknak szerencséje van és soha nem lesz ilyenre szükségük.

2010. márc. 26. 11:25
 38/42 anonim válasza:
90%
Nem az a baj, hogy elvesztik 15-16 évesen, hanem az, hogy 11-12 évesen!!!
2010. márc. 26. 16:15
 39/42 anonim válasza:
90%

Szerintem senkinek semmi köze ahoz hogy ki mit csinál.

Ha van annyi esze hogy 11-12 évesen csak azért lefekszik valakivel mert az húú de menő akkor csinálja, viszont ha 14-15-16 évesen nagyon szeret valakit és már egy ideje együtt vannak akkor miért ne feküdjenek le egymással ez az ő dolguk ők tudják mit akanak.

2010. márc. 26. 18:14
 40/42 anonim ***** válasza:
nem 5 évesen, ötödikesen te.....
2010. márc. 27. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!