Miért veszítik el a szüzességüket a mai lányok általában manapság nagyon korán (15-16 éves korban)?
hát én már tudok főzni 17 éves vagyok és szűz:D eddig még nem találtam meg azt a fiút akinek odadnám magam:D ennyi:D
és büszke vagyok magamra h nem adom oda magam vmi kis porbafingónak mint a krombeliek többsége..:S:D:D
én 16 voltam és emlékszem mindenre, én már fél éve lefeküdtem volna vele (és erre adtam utalást is) egészen mindig az egyik nap bezárta az ajtót és kissé szégyellve megkért, hogy legyek az első neki. Én először nem akartam, mert még kislánynak tartatom majd egy héttel később lefeküdtünk persze ismertük egymást 3 éve és ezek után 2 évig együtt voltunk mert 3 hónapja szakítottunk, persze, hogy járunk, meg, hogy szakítunk nme kellet mondani éreztük anélkül is és most volt egy másik lány akivel lefeküdtem őt is 2,5 éve ismerem, de rájöttem hogy az előző kell nekem és ennek csak a külsőm a gátja nem vagyok szerinte elég helyes pedig senki nem mond semmi negatívat a külsőmre, de hát ő egy fotó modell, így hát jogosan rakja magasra a lécet és most utánna kaparok, és megfeszülnék érte mint Jézus a kereszten és akármit teszek nem akar engem, pedig nem is veszekedéssel volt vége csak a külsőm az ok.
F:18,5
Még mindig inkább elvesztettem 14 évesen a szüzességem, minthogy huszonévesen is szűz legyek, és olyanokat írjak 18 évesen, hogy "félek az ujjazástól", meg hasonlók, nem vagyok ribanc és nem is voltam...
Amúgy ja, tényleg szar ügy ha annyira ronda vagy, hogy senki nem hajlandó megdugni...
22L
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy az egyik ismerősöm lány 11 évesen kapta be a lompost (megjegyzem ő cigány, de náluk az a szégyen ha valaki 14 és szűz és nem gyaraíitsa a családot), de a csaj már 9 évesen meg akarta mutatni a micsodáját egy 16 éves romaf@sznak. Ezt onnan tudom, hogy egy udvarban lakom velük. (Én nem vagyok cigány), de ezen kommentek közül szerintem ez viszi a prímet... és az a felháborító!!!
És bárki akármit mond: aki 13-14 évesen veszti el, az úgysem áll le a szexszel, s üzenem nektek:
ARANYOSKÁIM, 20 ÉVES KOROTOKRA KI FOGTOK ÉGNI!!!
Azért mert szerelmesek lesznek.
Egyébként 15-16 év az a jobbik eset. És ha járnak főzőtanfolyamra akkor már 15 évesen ellehet készíteni a borban sült disznókarajt, kaukázusi vegyeskörettel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!