Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért veszítik el a szüzességü...

Miért veszítik el a szüzességüket a mai lányok általában manapság nagyon korán (15-16 éves korban)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 21:45
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
A kérdezo az egy ribanc!Ha tudnak a szexröl mindent és védekeznek akkor mi baj van?
2010. márc. 23. 16:32
 22/42 anonim válasza:
94%

Én 15 (na jó, egy hónap híján 16) évesen vesztettem el a szüzességemet a barátommal, 9 hónapja voltunk együtt, és alaposan átgondoltuk a dolgot. Ma már ötödik éve tart a kapcsolatunk (ergo 20 vagyok) és nem "égtem ki" ahogy egy előző hozzászóló írta. Minden tökéletes, nem érzem hibának a dolgot.

Szerintem ha valaki ezt átgondolja, és éretten viselkedik, valamint nem egy jöttmenttel veszti el, hanem azzal akit szeret, az nem gáz. Ami viszont már igen, az az, hogy 14 éves lányok arról beszélgetnek, ki mennyiért elégít ki valakit a diszkóban.

2010. márc. 23. 17:15
 23/42 anonim ***** válasza:
91%

Én 16 évesen vesztettem el, de szerintem egy cseppet sem volt korán. Ha régebben éltem vpolna, ennyi idősen nem az első szexen mentem volna át, de már az első gyerekem is a mellemen lógna.

Amúgy akik tényleg fiatalon 13 éves kör körül vesztik el, gondolom kíváncsiságból, bizonyítási vágyból, ilyesmikből veszíti el. Egyik ismerősöm 13 évesen azért, mert csúnya és a kutya sem foglalkozik vele. Így legalább VOLT, aki figyelt rá.

2010. márc. 23. 17:29
 24/42 anonim ***** válasza:
74%

Én ismerek egy olyan lányt akinek 5esen már abortusza volt most meg a az összes skinhead végigment rajta a városban, azóta volt még egy abortusza és az is lehet h gyereke sem lehet már , ti is el akarjátok cseszni az életeteket?én sem vagyok öreg pont az én korombeli ribancokról van szó és szerintem is egy ribi az aki 13 évesen nem szűz é én ezt szégyellném és nem ki akarnék tűnni...

ha meg csúnya vagy ne azzal hívd fel a figyelmet magadra hogy szétteszed a lábad, ne ezzel akarj kitűnni!!

13/l

2010. márc. 23. 18:41
 25/42 anonim válasza:
91%

én sajnos már hamar elvesztettem de nem önszántamból :/ 12 éves voltam mikor a nevelőapám furcsa dolgokat kezdett el mondani és mindig bejött mikor fürödtem. és egy pár héttel ezek után anya elment dolgozni mert éjszakás volt és mivel egyke vagyok egyedül voltam otthon vele. hajnali 2kor ugye aludtam de ő átjött és felkeltett mert hiánya volt. és mi történt? gondolom ki tudod következtetni.

15/L

2010. márc. 23. 20:47
 26/42 anonim válasza:

Mr. Garrisont idézve: Összefoglalva tehát 5 majom elfuserált ivadéka által seggbekúrt halmókusból lettetek. Gratulálok!

Ezzel meg is válaszoltam a kérdést. Idióta szülők akik nem figyelnek az idióta gyerekeikre, ez az egyetlen ok. A másik a média, legyél minél k*rvásabb, minél polgárpukkasztóbb, csinálj elfogadhatatlan dolgokat és menő leszel (Lady Gaga, Rihanna, Britney, és még sorolhatnám). És mivel anyuci meg apuci nem figyel oda, hogy a kis hülye gyerekük kikkel barátkozik és miket néz a tévében, mit olvas, a neten mit néz és úgy alapjáraton: mi formálja, az ilyen kis tinisöpredék az eredmény ami ma már jellemző.

K*rva nagy tisztelet a kevés kivételnek.

22/F

2010. márc. 25. 23:39
 27/42 anonim válasza:

Nem feltétlenül ribancok... Én 16 voltam úgy, h szerettem a barátomat, ráadásul 4 hónapot vártunk... Mellesleg 2 évig 1ütt voltunk... Ribanc lennék? :)

18/L

2010. márc. 25. 23:57
 28/42 anonim ***** válasza:
18:41 5évesen, hogy lehet valakinek abortusza??? Akkor még meg se jön neki. Pff..
2010. márc. 26. 00:53
 29/42 anonim ***** válasza:
Mert ezt diktálja a mai világ, társadalom, és a nagy szabadság...
2010. márc. 26. 06:33
 30/42 anonim ***** válasza:
Ne általánosítsunk! Am meg nem haladsz a korral! A 15-16 már nem gáz, hanem átlagos, ma már a 11-12 éves kor számít annak.
2010. márc. 26. 07:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!