Ha egy fiú huszonéves koráig nagyon keveset érintkezik lányokkal, de nem a saját akaratából, akkor lehet, hogy később nem fogja annyira élvezni azt?
Figyelt kérdés
(Most nagyon elengedtem a naiv bravós énemet:)) Tehát van itt valaki, aki szexuálpszichológiában jártas, és ismeri a jelenséget? Van ebben olyan, hogy ha egy képességet nem használunk, visszafejlődik? Én úgy érzem, hogy mivel sokáig csak a szememet használtam a lányokhoz, valahogy most már csak az kívánja őket, a tapizás meg nem is akkora öröm, mint hittem.
Jó, most lehet oltani, de inkább együttérzést szeretnék <:)
2010. márc. 22. 18:41
11/15 anonim válasza:
nem hinném
16/f (bár megjegyzem, én nem smároltam még soha)
12/15 anonim válasza:
Lehet, hogy félni fogsz a lányoktól inkább. És az is lehet, hogy nem élvezed.
13/15 A kérdező kommentje:
Én nem félek a lányoktól úgy közvetlenül. A második mondatot honnan tudod?
2010. júl. 8. 01:41
14/15 anonim válasza:
Szerintem ettől félned nem kell! Magam részéről úgy vagyok, minél hosszabb ideig van távol egy férfi a nőktől, szerintem annál jobban kívánja. Itt nem pusztán csak a szexuális kapcsolatra gondolok, hanem úgy általában a nővel való kapcsolatra.
15/15 A kérdező kommentje:
Aha. Itt inkább az a kérdés hogy olyan-e ez, mint a beszéd megtanulása kiskorban, hogy ha egy életkorig nem ér megfelelő (mennyiségű) inger, akkor visszafordíthatatlanul más lesz az idegrendszered. De szerintem túlkomplikálom. Biztosan olyan vagyok, mint egy 20onéves, de már nem leszek olyan, mint egy 10enéves.
2010. júl. 10. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!