Nem tudtam behatolni a lánynak, nem fért be, pedig csak 18cm vagyok! És ö rosszul érezte magát de én nyugtatgattam és mindig azt mongya mekkora szégyen.! Mitcsináljak hogy beférjen?
Figyelt kérdés
A 18 cm nagynak számít?2010. márc. 20. 21:59
12/28 anonim válasza:
a behatolásnál inkább a vastagság miatt nem mehet be, mert most oké, hogy 18cm HOSSZÚ, de amikor bedugsz belőle még csak 4-5centit, akk az nem számít nagynak, hacsak nem vastag. de ezek szerint az. tehát itt ne a hosszal hencegj -ami egyébként tényleg nagynak számít már-, hanem írd, hogy túl vastag. egyébként sok előjáték, legyen NAGYON nedves, ujjazd 1-2, és akár 3 ujjal is, és ismétlem, legyen NAGYON nedves(szinte tocsogjon:D) utána pedig lassan, gyengéden biztos be fog menni.
ha ezeket mind megtetted, akkor vagy lelki oka van(pl görcsöl, izgul, stb stb.), vagy lehet, hogy vaginizmus áll a probléma hátterében.
(vaginizmus: [link] )
13/28 anonim válasza:
csajok, ti lemértétek a pasitoknak hogy tudjátok hogy 18 vagy 19?
14/28 anonim válasza:
Fogjál egy bicskát és addig faragd amíg vegül be nem fér!
15/28 anonim válasza:
Türelem, és próbálkozni kell. 18 cm nagy. Az én férjemnek kb. 13 cm lehet (sose mértük), mégis háromszorra sem sikerült, csak egy hét szünet után. Rettenetesen fájt! Be kell járatódjon.
16/28 anonim válasza:
Hosszabb előjáték, és türelem. Sikerülni fog, pettingeljetek és mikor nagyon élvezi akkor probáljátok ujra.
17/28 anonim válasza:
23:57 az alapján amit írtál a férjeddel szünetelni kellett ahoz, hogy belédhatolhasson de mindeközben be kellett járatni? vagy félrekúrtál, vagy csak ez egy amolyan 16 éves gyerekázasság ahol mint a 2en marhák vagytok
18/28 anonim válasza:
a 2. nak! Szerintem azért mert egy k.. vagy! Vegyél lovat te...
19/28 anonim válasza:
12-14 az átlag???? Az én páromnak 18 cm,és igen lemértük kiváncsiságbol,és ő mindig azon parázik hogy kicsi van neki.Majd megmutatom neki ezt a kérdést had olvasson :D Amugy a kérdésre válaszolva nálam is volt már ijen pedig nem voltam már szűz és a srácnak se volt hatalmas csak egyszerüen tulparáztam a dolgot.Probáljatok meg ojan környezetet teremteni és jol legyen felizgulva
20/28 anonim válasza:
Utolsó! Neked tövig befér a 18-as? Milyen magas vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!