Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudtam behatolni a lánynak...

Nem tudtam behatolni a lánynak, nem fért be, pedig csak 18cm vagyok! És ö rosszul érezte magát de én nyugtatgattam és mindig azt mongya mekkora szégyen.! Mitcsináljak hogy beférjen?

Figyelt kérdés
A 18 cm nagynak számít?
2010. márc. 20. 21:59
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
0%
tuti hogy terhes lett
2010. márc. 23. 22:15
 12/28 anonim ***** válasza:

a behatolásnál inkább a vastagság miatt nem mehet be, mert most oké, hogy 18cm HOSSZÚ, de amikor bedugsz belőle még csak 4-5centit, akk az nem számít nagynak, hacsak nem vastag. de ezek szerint az. tehát itt ne a hosszal hencegj -ami egyébként tényleg nagynak számít már-, hanem írd, hogy túl vastag. egyébként sok előjáték, legyen NAGYON nedves, ujjazd 1-2, és akár 3 ujjal is, és ismétlem, legyen NAGYON nedves(szinte tocsogjon:D) utána pedig lassan, gyengéden biztos be fog menni.

ha ezeket mind megtetted, akkor vagy lelki oka van(pl görcsöl, izgul, stb stb.), vagy lehet, hogy vaginizmus áll a probléma hátterében.

(vaginizmus: [link] )

2010. márc. 23. 22:16
 13/28 anonim ***** válasza:
45%
csajok, ti lemértétek a pasitoknak hogy tudjátok hogy 18 vagy 19?
2010. márc. 23. 22:29
 14/28 anonim ***** válasza:
Fogjál egy bicskát és addig faragd amíg vegül be nem fér!
2010. márc. 23. 22:38
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Türelem, és próbálkozni kell. 18 cm nagy. Az én férjemnek kb. 13 cm lehet (sose mértük), mégis háromszorra sem sikerült, csak egy hét szünet után. Rettenetesen fájt! Be kell járatódjon.
2010. márc. 23. 23:57
 16/28 anonim válasza:
Hosszabb előjáték, és türelem. Sikerülni fog, pettingeljetek és mikor nagyon élvezi akkor probáljátok ujra.
2010. márc. 24. 05:38
 17/28 anonim válasza:
0%
23:57 az alapján amit írtál a férjeddel szünetelni kellett ahoz, hogy belédhatolhasson de mindeközben be kellett járatni? vagy félrekúrtál, vagy csak ez egy amolyan 16 éves gyerekázasság ahol mint a 2en marhák vagytok
2010. márc. 24. 08:24
 18/28 anonim válasza:
a 2. nak! Szerintem azért mert egy k.. vagy! Vegyél lovat te...
2010. márc. 24. 09:49
 19/28 anonim válasza:
12-14 az átlag???? Az én páromnak 18 cm,és igen lemértük kiváncsiságbol,és ő mindig azon parázik hogy kicsi van neki.Majd megmutatom neki ezt a kérdést had olvasson :D Amugy a kérdésre válaszolva nálam is volt már ijen pedig nem voltam már szűz és a srácnak se volt hatalmas csak egyszerüen tulparáztam a dolgot.Probáljatok meg ojan környezetet teremteni és jol legyen felizgulva
2010. márc. 24. 10:01
 20/28 anonim ***** válasza:
Utolsó! Neked tövig befér a 18-as? Milyen magas vagy?
2010. márc. 25. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!