Alekosz00 kérdése:
Nem akar leszopni mitcsináljak?
Figyelt kérdés
sziasztok tegnap szexeltem egy nővel hát igazábol nem is nevezehtő szexnek csokólósztunk és nem akart leszopni csak kiverte a farkam mitcsináljak hogy leszopjon?2011. márc. 3. 18:48
1/14 anonim válasza:
Nyald ki, akkor viszonozza majd.
3/14 A kérdező kommentje:
én kinyalnám csak azt sem engedi!
2011. márc. 3. 18:51
5/14 anonim válasza:
akkor nem kéne erőltetni:O
ha nem szeretné akkor nem szeretné:O
ezt tiszteletben kell tartanod:O:O
lehet ez mos hülyén hangzik neked de ez így van:O:O
6/14 anonim válasza:
verd bele inkább a nyelvtankönyvbe...
7/14 anonim válasza:
van egy olyan sejtésem, hogy meglehetősen fiatalok vagytok még, esetleg azért nem szeretné. már pedig ha nem szeretné, akkor nem fogja csinálni és erőltetni sem kellene. ez ellen nem tudsz mit csinálni.
9/14 anonim válasza:
Gondolom, te is azok közé az idióta farkak közé tartozol, akiknél a nő tisztelete kimerül a "csá bébi!"-nél....
10/14 anonim válasza:
a megfogalmazásod alapján nem az életed szerelméről beszélsz ("egy nővel")...mindenkiben van egy kis félelem ha még nem csinálta, szerintem ez az oka. de ha kipróbálja akkor lehet másképp gondolja, szóval szerintem csak fél tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!