Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon vágyok rá. Mitcsináljak?

Nagyon vágyok rá. Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
van egy pasi aki nagyon bejön és énis neki. nagy testi vágyat érzek iránta pedig szűzvagyok. sokat gondolok arra hogy együtt vagyok vele. mitcsináljak? légyszi értelmeseket..
2010. máj. 10. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Ismerkedj össze vele,nyomulj rá.
2010. máj. 10. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
30%

sztm is.:D vedd fel msnre, beszélgess vele;) :D aztán vesd rá magad.^^ (csakvicc) :D de azért... légy kicsit rámenősebb, és légy türelmesebb;):D és vigyázz a szüzességedre:D csak azzal veszítsd el, akit szeretsz, és ne azzal, akihez csak testi vonzódás köt.:D habár... megeshet h több is lehet, ha megsimerkedtek;)

sok sikert:D

16/L

2010. máj. 10. 20:01
 3/14 A kérdező kommentje:
és hogy?
2010. máj. 10. 20:01
 4/14 A kérdező kommentje:
mármint miről beszélgessünk?
2010. máj. 10. 20:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát nem szoktál vele beszélni? (előző 16/L)
2010. máj. 10. 20:02
 6/14 anonim ***** válasza:

hát hobbi, zene, film, megkérdezheted milyen csajok jönnek be neki.

am hol láttad?:D

(előző ismét..)

2010. máj. 10. 20:03
 7/14 A kérdező kommentje:
de szoktam..csak néha rendes utána fura de utána megint aranyos..és szokott rólam beszélni másoknak is.
2010. máj. 10. 20:03
 8/14 anonim válasza:
a lényeg nyomulj rá de a túlzásba viszed zaklatás,sokat beszélj vele ismerkedj össze ha netán össze akarnátok jönni.Az előző kapcsolatomat azzal rontottam el,hogy túl hamar összejöttem egy lánnyal és nem ismertem meg igazán." hónapig együtt voltunk és semmit nemtudok még most se róla. Ezt ne feledd!!!
2010. máj. 10. 20:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Utalgass rá, hogy szívesen találkoznál vele kettesben is. Vagy ha van közös barátotok menjetek el többen valahova, és ismerd meg minél jobban, előbb-utóbb elhív randizni.
2010. máj. 11. 08:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha szűz vagy akkor csak több hónap együttjárás után feküdj le vele. Nem célszerű először egy kalanddal indítani ...
2010. máj. 16. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!