Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon vágyok rá. Mitcsináljak?

Nagyon vágyok rá. Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
van egy pasi aki nagyon bejön és énis neki. nagy testi vágyat érzek iránta pedig szűzvagyok. sokat gondolok arra hogy együtt vagyok vele. mitcsináljak? légyszi értelmeseket..
2010. máj. 10. 19:58
1 2
 11/14 anonim válasza:

NEM TUDOM, HOGY HÁNY ÉVES LEHETSZ, DE NAGYON GONDOLD VÉGIG!

Szerintem először csak ismerkedjetek, nem kell rányomulni, ahogy az előző írta. Vagy kialakul, vagy nem. De mindenképp ismerjétek meg egymást és ezután jöhet a testiség!

2010. máj. 16. 14:29
 12/14 anonim válasza:
megirod h hany eves v?leci......
2010. máj. 16. 15:10
 13/14 A kérdező kommentje:
17
2010. máj. 16. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Az hogy nagy testi vágyat érzel iránta az egy dolog és nincs is vele gond .De lelki illetve érzelmi kontaktus vágy is igen fontos legyen a szívedben mivel még szűz is vagy és egy szüzesség el vesztése elég fontos dolog minden lány életébe .És cél szerű érzelmeket is táplálni .Az már egy nagyon jó érzésű dolog hogy a barátainak beszél rólad szerintem ez már egy jó pont mert nem vagy neki közömbös próbálj meg vele minnél többet MSN-ni pl:mit szeret szabad idejébe csinálni ,vagy milyen sportot szeret vagy mik a kedvenc filmjei ,vagy mit szeret enni vagy idén nyáron hova menne el nyaralni vagy kikel? stb
2010. máj. 17. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!